Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2003-03-01
Förlag
Cordia
Dimensioner
190 x 150 x 10 mm
Vikt
350 g
SAB
Dokb
ISBN
9789170852640
Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet (inbunden)

Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet

Inbunden Svenska, 2003-03-01
269
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Det går att se en mening i den epidemi av stressrelaterad ohälsa som vi lever med idag, menar Fredrik Bengtsson i sin nya bok, men förutsättningen är ett ödmjukt lyssnande och ett självkritiskt seende. Utifrån en existentiell förklaringsgrund diskuteras orsakerna i samhället och kulturen, i arbetslivet och i människors privata liv - de faktorer som samverkar till att allt fler blir sjuka av stress. Den här boken kan vara ett första steg - eller ett steg vidare för alla som vill förstå mer vad utbrändhet handlar om och att inspireras till en väg tillbaka till livet. Fredrik Bengtsson är leg psykolog och organisationskonsult. Han arbetar med att hjälpa individer, företag och organisationer att förstå, åtgärda och förebygga stressrelaterad ohälsa. Han har tidigare skrivit boken Att få livet att gå ihop - om yngre karriärmänniskors arbets- och yrkesvillkor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet
  2. +
  3. Bättre än perfekt : en självhjälpsbok för perfektionister

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bättre än perfekt : en självhjälpsbok för perfe... av Alexander Rozental (häftad).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fredrik Bengtsson

  • Life planning: a holistic approach to burnout and depression

    Fredrik Bengtsson, Bibiana Badenes

    Burnout, depression, anxiety and psychological distress are impairing joy and the quality of life for millions of people around the world. With this book, we, Fredrik Bengtsson, Existential Psychologist based in Sweden and Bibiana Badenes, Physiot...