Planera för pensionen (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2005-11-01
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Medarbetare
Uggelberg, Georg (medf.)
Dimensioner
218 x 142 x 20 mm
Vikt
350 g
SAB
Oabkbc,Dofg
ISBN
9789170920370
Planera för pensionen (kartonnage)

Planera för pensionen

handbok för blivande pensionärer - tiden före och åren efter pensioneringen

Kartonnage Svenska, 2005-11-01

Slutsåld

Att gå i pension är en av livets allra största omställningar. För många är pensionsdagen efterlängtad, andra ser fram emot den med blandade känslor. Ju närmare pensionen man kommer desto fler tankar väcks.

Trots detta är det ett fåtal som aktivt förbereder sig för pensionen, utan står oförberedda när dagen kommer och kan ha svårt att fylla sitt liv med ett innehåll. För att övergången från arbetsliv till pension ska gå smidigt gäller det att förbereda sig i tid, inte minst mentalt.

Planera för mensionen är en bok för dig som närmar dig pensionsåldern. I boken blandas tankeväckande frågeställningar med konkreta råd för de flesta situationer som en blivande pensionär kan möta. Det handlar om alltifrån hur man skapar nya sociala sammanhang och hittar en mening i sin nya tillvaro, till råd om ekonomi och juridik.

Ett avsnitt beskriver också värdet för arbetsgivare att ha en aktiv seniorpolitik, hur en sådan kan utformas och vad den tillför till organisationens image på arbetsmarknaden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

Planera för pensionen är en bok för dig som närmar dig pensionsåldern. I boken blandas tankeväckande frågeställningar med konkreta råd för de flesta situationer som en blivande pensionär kan möta. Det handlar om alltifrån hur man skapar nya sociala sammanhang och hittar en mening i sin nya tillvaro, till råd om ekonomi och juridik.