Vinnande mentorskap : en praktisk handbok (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2007-04-01
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Dimensioner
210 x 136 x 14 mm
Vikt
240 g
SAB
Qbab
ISBN
9789170920608
Vinnande mentorskap : en praktisk handbok (häftad)

Vinnande mentorskap : en praktisk handbok

(2 röster)
Häftad Svenska, 2007-04-01
219
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Andra reviderade upplagan!

Vinnande mentorskap är en praktisk handbok i mentorskap som riktar sig till mentorer, adepter, projektledare och konsulter. Charlotta Wikström beskriver enkelt och pedagogiskt hur man planerar, genomför och följer upp ett mentorprogram på ett strukturerat sätt för att nå bästa möjliga resultat. Författaren ger också konkreta förslag på diskussionsämnen mellan mentor och adept samt ansökningsformulär, mallar och utvärderingar.

Boken har under flera år använts som handledning och inspiration i många olika mentorprogram. Några exempel: Sveriges Hotell- och restaurangförbund, Stockholms Universitet, Marknadsföreningen och Nordeas mentorprogram för kvinnliga ledare.

Charlotta Wikström är civilekonom och DIHR. Hon har mer än femton års egen linje- och ledarerfarenhet och har varit initiativtagare till och ansvarig för ett antal olika kompetens- och ledarutvecklingsprogram. Charlotta Wikström har varit drivande i utvecklingen av flera mentorprogram och även arbetat både som extern och intern mentor under flera år.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vinnande mentorskap : en praktisk handbok
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (inbunden).

Köp båda 2 för 404 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Charlotta Wikström