Jonas och Robert of Oriflame - Bröderna af Jochnick - Entreprenörer (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
352
Utgivningsdatum
2008-08-27
Förlag
Ekerlids
Dimensioner
245 x 175 x 25 mm
Vikt
864 g
SAB
Qz
ISBN
9789170920912

Jonas och Robert of Oriflame - Bröderna af Jochnick - Entreprenörer

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2008-08-27
204
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Oriflame är ett av Sveriges mest internationella och samtidigt mest okända storföretag. Företaget har verksamhet i 60 länder, omsätter över 10 miljarder kronor och sysselsätter mer än två miljoner människor. Jonas & Robert of Oriflame berättar den osannolika framgångssagan om hur Jonas och Robert af Jochnick byggde ett av världens största kosmetikföretag. Vägen till framgång har dock varit allt annat än spikrak och i boken talar bröderna öppet om de felsatsningar och kriser som många gånger varit nära att stjälpa deras livsverk. Jonas och Robert delar även med sig av sina tankar kring företagsfilosofi och ledarskap samt om den glädje det inneburit att arbeta tillsammans. Jonas & Robert of Oriflame är både en företagsbiografi och en företagarbiografi, men framförallt en berättelse om engagemang och entreprenörskap och om hur en världsomspännande koncern blev till.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jonas och Robert of Oriflame - Bröderna af Jochnick - Entreprenörer
  2. +
  3. Omgiven av idioter : hur man förstår dem som inte går att förstå

De som köpt den här boken har ofta också köpt Omgiven av idioter : hur man förstår dem som in... av Thomas Erikson (pocket).

Köp båda 2 för 283 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jonas och Robert of Oriflame - Bröderna af Jochnick - Entreprenörer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ok bok, men finns bättre företagsskildringar. Lite...
    Christer Jönsson, 26 april 2013

    Ok bok, men finns bättre företagsskildringar. Lite tråkigt skriven emellanåt, saknar nerven och fler exempel på drastiska episoder som alltid förekommer i alla entreprenörsledda företag.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Björn Edsta