Investeringsguiden för guld & silver (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
241
Utgivningsdatum
2011-05-24
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Översättare
Edith Söderstrtöm
Originaltitel
Guide to investing in gold and silver
Dimensioner
225 x 154 x 20 mm
Vikt
459 g
SAB
Qci
ISBN
9789170921728

Investeringsguiden för guld & silver

(6 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2011-05-24
217
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vi har inte fått in någon beskrivning av boken från förlaget. Kolla gärna upp förlagets (Ekerlids) hemsida, där det kan finnas mer information.

Passar bra ihop

 1. Investeringsguiden för guld & silver
 2. +
 3. Klokfaktorerna : 10 förmågor som förenar 100 framgångsrika ledare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Klokfaktorerna : 10 förmågor som förenar 100 fr... av Svante Randlert (inbunden).

Köp båda 2 för 546 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Investeringsguiden för guld & silver. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Investera i och med kunskap
  Ökenvind, 1 juli 2014

  En viktig och informativ bok som inspirerar genom att belysa såväl det historiska som framtidsperspektivet för ädelmetaller.
  Likt boken Forskningsfusket av Doc.Ralf Sundberg höjer Investeringsguiden allmänbildningen och den ekonomiska intelligensen hos läsaren på ett sätt som kan tillämpas i det praktiska livet.

 2. Mycket bra och vad jag förväntade mig av den. Att vi...

  Mycket bra och vad jag förväntade mig av den. Att vi står för en global ekonomisk utmaning är för många klart. Boken ger en inblick i varför och hur "lilla" människan kan klara denna prövning. Denna bok rekommenderar jag varmt för de som vill lära mer om den globala ekonomin och dess stundande bekymmer.

 3. Michael Maloney går på ett bra sätt igenom "pengars"...
  Andreas, 6 juni 2013

  Michael Maloney går på ett bra sätt igenom "pengars" historia och hur vi idag lever i ett samhälle där vi inte har några "pengar" i den mening som man kopplade det till förr i tiden. Idag lever vi med "valutor" och dessa valutor har ingen som helst koppling till något reellt fysiskt påtagligt värde.
  Har själv investerat i guld och silver innan jag läste denna bok, men den styrker bara mina personliga tankar kring världsekonomin idag.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Michael Maloney