Carl Larsson - De stora mästarna (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Odefinierat språk
Serie
De stora mästarna
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2007-06-01
Förlag
Nationalmuseum
Medarbetare
Öhström, Arne (form)
Dimensioner
215 x 205 x 18 mm
Vikt
480 g
ISBN
9789171007018
Carl Larsson - De stora mästarna (inbunden)

Carl Larsson - De stora mästarna

Inbunden Odefinierat språk, 2007-06-01
173
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Carl Larsson (1853-1919) är Sveriges mest välkände konstnär - hans tidlösa konst attraherar än idag stor publik. Larssons produktion var otroligt mångsidig - han var verksam inom alla konstnärliga grenar. I Torsten Gunnarssons bok visas, med Nationalmuseums stora Carl Larsson-samling som utgångspunkt, prov på konstnärens världsberömda frilufts- och familjemålningar, men här behandlas också mindre kända delar av Carl Larssons produktion. Boken innehåller ett stort antal högkvalitativa reproduktioner av Larssons folkkära konstverk, exempelvis de berömda motiven från Sundborn.

De stora mästarna är en konstboksserie från Nationalmuseum och Natur & Kultur som med utgångspunkt i Nationalmuseums rika konstsamlingar ger läsaren möjlighet att bekanta sig med några av våra mest kända konstnärskap genom tiderna. I denna bokserie har tidigare utgivits: Carl Fredrik Hill av Karin Sidén, Ernst Josephson av Ulf Abel, Anders Zorn av Birgitta Sandström och Bruno Liljefors av Allan Ellenius.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Carl Larsson - De stora mästarna
  2. +
  3. Allt som är värt att minnas

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt som är värt att minnas av Erik Varden (trådhäftad i mjukband med djupa flikar).

Köp båda 2 för 415 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Torsten Gunnarsson