Beroendesjukvård och socialtjänst i samverkan : utvärdering av samverkan kring läkemedelsassisterad rehabilitering av opiatberoende i Jönköping (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
110
Utgivningsdatum
2018-03-05
Förlag
Malmö högskola
Dimensioner
242 x 160 x 6 mm
Vikt
237 g
SAB
Ohib
ISBN
9789171042484

Beroendesjukvård och socialtjänst i samverkan : utvärdering av samverkan kring läkemedelsassisterad rehabilitering av opiatberoende i Jönköping

Häftad,  Svenska, 2018-03-05
128
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Personer med missbruk eller beroende av narkotika behöver få tillgång till både läkemedelsbehandling och psykosocial behandling. Psykosocialt stöd kan göra det lättare att hitta en väg ut ur missbruket eller beroendet.

Hälso- och sjukvården ansvarar för diagnos och medicinska insatser till personer med missbruk och beroende av narkotika. Socialtjänsten står för psykosociala behandlingsinsatser och olika stödinsatser kring boende, sysselsättning och ekonomi.

Individen ska få möjlighet att vara med och bestämma hur behandlingen och stödet ska utformas. Därför behöver personalen informera om syftet med behandlingen och om behandlingens form och innehåll.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Beroendesjukvård och socialtjänst i samverkan : utvärdering av samverkan kring läkemedelsassisterad rehabilitering av opiatberoende i Jönköping
  2. +
  3. Livet som pågår här

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livet som pågår här av Marika Palmér Riviera, Lisa Pelling (häftad).

Köp båda 2 för 329 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Björn Johnson