Matkultur : världens kök
Fler böcker inom
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Antal sidor
142
Utgivningsdatum
2006-09-01
Förlag
Max Ström
Medarbetare
Bergmark, Victoria K (form) / Ranung, Per (foto) / Alm, Bengt (foto)
Illustrationer
foto
Dimensioner
253 x 208 x 18 mm
Vikt
640 g
SAB
Qcabd
ISBN
9789171260536
Matkultur : världens kök

Matkultur : världens kök

Övrigt,  Svenska, 2006-09-01

Slutsåld

I en liten familjeägd restaurang på Söder i Stockholm lagas mat som ingen annanstans. På Matkultur bjuds nya matupplevelser och oanade smakkombinationer med spännande ingredienser. Här finns plockmat som vietnamesiskt kryddad räktoast eller frasiga wontonknyten med smält fårost och färska hjortron. Här finns också fräscha sallader med asiatiskt sting eller en mustig marockansk lammgryta. Boken avslutas med en avdelning för chokladälskare och de bästa drinkarna från restaurangens bar El Mundo.

Inspirationen hämtas från jordens alla hörn och resultatet är inte bara gott och vackert - det är enkelt att laga!

Kristina Sjöö är en av Stockholms mest uppmärksammade kockar. Hon har tillsammans med sin man Björn Sjöö drivit Matkultur i snart tio år, ett litet mattempel som ständigt ligger högt på topplistorna över Stockholms mest populära krogar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Övrig information

I en liten familjeägd restaurang på Söder i Stockholm lagas mat som ingen annanstans. På Matkultur bjuds nya matupplevelser och oanade smakkombinationer med spännande ingredienser. Här finns plockmat som vietnamesiskt kryddad räktoast eller frasiga wontonknyten med smält fårost och färska hjortron. Här finns också fräscha sallader med asiatiskt sting eller en mustig marockansk lammgryta. Boken avslutas med en avdelning för chokladälskare och de bästa drinkarna från restaurangens bar El Mundo. Inspirationen hämtas från jordens alla hörn och resultatet är inte bara gott och vackert - det är enkelt att laga! Kristina Sjöö är en av Stockholms mest uppmärksammade kockar. Hon har tillsammans med sin man Björn Sjöö drivit Matkultur i snart tio år, ett litet mattempel som ständigt ligger högt på topplistorna över Stockholms mest populära krogar.