100 sätt att rädda världen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2007-03-01
Förlag
Max Ström
Medarbetare
Leo, Patric (form)
Dimensioner
231 x 196 x 18 mm
Vikt
640 g
SAB
Uh
ISBN
9789171260932

100 sätt att rädda världen

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2007-03-01

Slutsåld

Den här boken innehåller 100 konkreta tips på vad vi som individer kan göra för en mer hållbar framtid. Det är en bok utan pekpinnar och den visar mer på de möjligheter vi har än på problemen.

Författaren, journalisten Johan Tell, skriver lättillgängligt och inspirerande om svåra frågor och för ner komplicerade sammanhang till en vardagsnivå vi alla kan ta till oss och förstå. Ett redaktionsråd bestående av tre professorer inom miljöområdet borgar för tillförlitlighet.

100 sätt att rädda världen utkommer i mars, strax innan Al Gores uppmärksammade besök i Stockholm. De första exemplaren kommer personligen att överlämnas till kungen, Carl XVI Gustaf, och statsminister Reinfeldt. Boken kommer dessutom att delas ut till samliga riksdagsmän.

Detta är en vacker och välgjord bok med klotband i äkta linne. Produktionen, med laminering, papper, bindning osv, har skett på ett ur miljösynpunkt väl genomtänkt sätt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av 100 sätt att rädda världen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. På rätt väg!
    Kristi, 15 mars 2010

    En riktigt fin liten bok om vad vi alla kan göra i stort och smått för vår blå/gröna planet!

  2. Slag i magen!
    Kellis, 23 april 2008

    En otroligt välgjord bok, rolig men ändå slagkraftig över vad just DU kan göra för att bidra till att hjälpa rädda miljön! En bok som jag rekommenderar att alla ska ha, köp den som present och ge bort, alla som fått syn på den kan inte låta bli att bläddra i den och börja skriva ner saker. Perfekt för väntrum kanske? Köp den, du blir inte besviken!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Johan Tell