Inred med blommor (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2008-03-01
Förlag
Max Ström
Översättare
Hans-Jacob Nilsson, Åsa Jonason
Originaltitel
Flowers. Pure beauty pure style
Medarbetare
Merrell, James (foto)
Dimensioner
272 x 240 x 20 mm
Vikt
1120 g
SAB
Qcba,Ihh
ISBN
9789171261090
Inred med blommor (inbunden)

Inred med blommor

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2008-03-01
249
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
»...förmedlar en självsäker, bohemisk blomsterglädje som prunkar och doftar långt utanför pärmarna.«Residence

I boken berättar Tricia Guild om ett av de allra viktigaste elementen i inredning - blommor. Dessa levande inslag i hemmet har ett alldeles eget språk och egna karaktäristiska uttryck. I tio kapitel visar hon hur blommor kan förändra stämningen i ett rum, hur de kan komplettera möbler och tapeter och hur de kan skapa fokus och centrum i hemmet.
Tricia Guild är världens kanske mest inflytelserika inredningsdesigner, och få har som hon påverkat västvärldens sätt att inreda. I sin tur har inget påverkat henne mer än naturen och då i synnerhet blommor. De har alltid varit en viktig del i hennes skapandeprocess och i den här boken har hon försökt fånga blommornas innersta väsen.
Hela boken är en inspirerande hyllning till den kraft och skönhet som ryms i en blomma. Boken är mycket generöst illustrerad, med över 500 fotografier.

»Boken är en sann fröjd att bläddra i för den som älskar färg - och för den som älskar blommor.«Östgöta Correspondenten
»Man känner sig nästan andäktig inför skönheten hos de rosor, pioner, kamelior som pryder sidorna.«Aftonbladet»...vackert, inspirerande och lärorikt...«Expressen»Strunta i traditionerna och släpp lös kreativiteten, uppmanar Guild i sin sanslöst vackra och inspirerande bok.«M Magasin»Bilderna är drömskt vackra och arrangemangen båda enkla och överdådiga...«Metro Living»Färgerna, formerna, smaken, ja, allt är tilltalande.«Karlstads-Tidningen»...fylld av vackra och inspirerande bilder.«Damernas Värld»...en bok att njuta av och hämta inspiration ur...«Hem Ljuva Hem
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Inred med blommor
  2. +
  3. Flower Power : konsten att lyckas med blommor och buketter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Flower Power : konsten att lyckas med blommor o... av Elinor Tilander, Hanna Piippo (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Inred med blommor