Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
510
Utgivningsdatum
2012-10-26
Förlag
Max Ström
Översättare
Åsa Jonason, Hans-Jacob Nilsson
Medarbetare
Leo, Patric (form)
Dimensioner
290 x 225 x 40 mm
Vikt
2780 g
SAB
Ia,700
ISBN
9789171262004
A day in the world : ett dygn i tusen bilder (inbunden)

A day in the world : ett dygn i tusen bilder

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2012-10-26
407
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
»Kasten är tvära och fascinerande, som ett mänskligt kaleidoskop påminnande om Edward Steichens stora projekt "Family of man"« SVD»Ettusen ögonblick av vår väld [...] en maffig fotobok och förstås ett stycke fotografisk historia«NA»En enastående fotografisk historia«GÖTEBORGS-POSTEN»En dag för samtiden - och för framtiden«Tidningen FOTODet här är den största fotobok som någonsin gjorts om en enda dag - en historisk och fotografisk dokumentation av vardagen där fotografer över hela världen samverkar. I boken finns ett urval av de bästa av alla de bilder som togs den 15 maj 2012 - ett datum som kommer att bli klassiskt i fotografins historia. Boken innehåller tusen bilder, utvalda av en internationell jury. Sagt om A Day in the World»En väld av bilder«SYDSVENSKAN»En fångad dag«DI WEEKEND»ÅRETS JULKLAPP!«M-Magasin»Vidgar vyerna. När jag insåg hur mycket utrymme de stal i min etta slutade jag samla på vackra coffeetableböcker. Men det här är mer än en coffetablebok. Det är en jorden runt-resa som tar mig till främmande platser, långt bortom mitt trygga Stockholm. En fröjd för ögat, men bildande också.« EXPRESSEN »Fantastiskt. Detta är verkligen en bilderbok. och ett fantastiskt dokument över vad som händer på jorden en enda dag, den 15 maj 2012. Jag har "läst" boken minst fem gånger och hittar nya bilder som drar till sig min uppmärksamhet varje gång. En av mina absoluta favoriter är en bild på en färgstark kvinna på en fiskmarknad i Nigeria« GT»svindlande tur över jordklotet«UNT
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. A day in the world : ett dygn i tusen bilder
  2. +
  3. Den lodande människan : havet, djupet och nyfikenheten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den lodande människan : havet, djupet och nyfik... av Patrik Svensson (inbunden).

Köp båda 2 för 506 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av A day in the world : ett dygn i tusen bilder. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastiska bilder och kul idé att ta från så många...
    Birgitta Gunolf, 5 oktober 2013

    Fantastiska bilder och kul idé att ta från så många håll i världen. En fin bok att bläddra i och återkomma till från tid till tid.

Visa alla 1 recensioner