Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-04-10
Förlag
Max Ström
Originaltitel
At Grave's end
Medarbetare
Leo, Patric (form) / Granefelt, Lena (foto)
Illustratör/Fotograf
Cecilia Torudd
Dimensioner
270 x 210 x 25 mm
Vikt
1040 g
ISBN
9789171262189
Vanliga sökord
viktoria skoglund

En trädgårdsmästares väg

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2012-04-10
210 kr
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Trädgårdar ger så mycket - skönhet, njutning, avkoppling och energi. Ändå kan de vara så olika. I den här boken har trädgårdsmästaren Victoria Skoglund från Zetas trädgård gett sig av på utfärder till andra svenska trädgårdar som hon inspireras och fascineras av.

Gemensamt för bokens tio trädgårdar är den närmast magiska känslan. Att träda in bakom deras grindar och murar är närapå som att hamna mitt i ett sagoland, där även det åldrade och patinerade, det knotiga och grånade ger en särskild strålglans.

Victoria Skoglund berättar om det som får henne att särskilt älska dessa sagolika trädgårdar. Uppväxten med föräldrarna på Zetas och tillvaron hos farmor i Åbolands skärgård med alla ängsblommor utgör en viktig klangbotten.

En trädgårdsmästares väg är en bok att inspireras av, men också att hämta kunskap ur. Victoria Skoglund har här också samlat ett trettiotal av sina favoritväxter, omsorgsfullt porträtterade med beskrivningar och skötselråd

Victoria Skoglund driver sedan flera år handelsträdgården Zetas utanför Stockholm. Hon medverkar kontinuerligt i både TV4 och tidskriften Sköna Hem.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En trädgårdsmästares väg. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Vacker bok
    Alberta Baltrons Elofsson, 30 december 2014

    Köpt till min barndoms väninna som själv har en underbar trädgård men tycker om att få inspiration av en sån vacker bok som Viktoria Skoglund har skrivit!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om En trädgårdsmästares väg