Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2013-03-21
Förlag
Max Ström
Originaltitel
At Grave's end
Medarbetare
Huett Nilsson, Ulf (foto)
Dimensioner
240 x 200 x 20 mm
Vikt
914 g
SAB
Qe
ISBN
9789171262516
Swedish Details Gardens (inbunden)

Swedish Details Gardens

(1 röst)
Inbunden, Svenska, 2013-03-21
239
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
»Personligt operfekta trädgårdar som fångar en del av den svenska folksjälen« BOOKS&DREAMS

En annorlunda trädgårdsbok och en inspirerande resa genom Sverige - det är vad denna bok tar oss med på. En trädgård består ju inte enbart av gräsmatta, växter och träd - det som verkligen gör den personlig är de föremål eller möbler som placeras i det gröna. Författarna har gett sig ut på upptäcktsfärd i svenska trädgårdar. De har dokumenterat ett inspirerande myller av alla de detaljer som gör en trädgård personlig.

I bokens mer än 400 bilder visar de inte enbart ett stort antal trädgårdar, utan skildrar också en del av den svenska folksjälen. Hammock, fågelbad, vindflöjel, dammar, skulpturer och fontäner - i en trädgård är allt möjligt. Ingenstans är svensken så fri som där.

Swedish Details Gardens är tvåspråkig med svenska och engelska i samma utgåva, vilket gör den extra användbar som presentbok.

Annika Huett och Ulf Huett Nilsson utkom 2010 med boken Detaljer hemma/Swedish Details som blev en stor framgång, både i Sverige och utomlands. Nu fortsätter författarna alltså sin jakt på detaljer - den här gången utomhus.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Swedish Details Gardens
  2. +
  3. Ett år av liv i trädgården

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett år av liv i trädgården av Jenny Strömstedt, Victoria Skoglund (inbunden).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »