Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
302
Utgivningsdatum
2013-11-06
Upplaga
1
Förlag
Max Ström
Medarbetare
Leo, Patric (form) / Klum, Mattias (foto)
Dimensioner
317 x 245 x 30 mm
Vikt
2118 g
SAB
Ug,590
ISBN
9789171262905
Världar av liv (inbunden)

Världar av liv

(9 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2013-11-06

Slutsåld

Mattias Klum tar oss i denna bok med på en resa till några av jordens mest spännande miljöer. Han berättar om savannernas rika djurliv och regnskogarnas myllrande värld. Vi följer med till Arktis och Antarktis och möter säregna varelser på Galápagosöarna. På 300 sidor och i 150 fantastiska bilder skildras jorden som det levande mirakel den faktiskt är. Sedan mitten av 80-talet har Mattias Klum arbetat som fotograf, och från mitten av 90-talet också som filmare. National Geographic Society är sedan 1994 en av hans huvudsakliga uppdragsgivare. Under dessa år har han genomfört ett stort antal uppmärksammade expeditioner till fem kontinenter. "Mattias Klum är en av vår tids främsta natur- och miljöfotografer." National Geographic Texten är skriven av biologen och journalisten Anna Froster.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Världar av liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Helt underbart fantastisk bok. Man bara njuter när man...
  Jennynil, 25 december 2013

  Helt underbart fantastisk bok. Man bara njuter när man bläddrar i den. Författaren fångar verkligen de bästa ögonblicken av djur och natur.

 2. En bok med enastående bilder som berör och förför! Jag...
  Alice Andersson, 9 december 2013

  En bok med enastående bilder som berör och förför! Jag tycker verkligen att Världar av Liv är ett måste för den foto och naturintresserade. En given julklapp till min man i år!

 3. Fantastiska bilder med spridning från hela världen!...
  Anders Backlund, 7 december 2013

  Fantastiska bilder med spridning från hela världen! Uppskattar särskilt kontrasterna mellan Sverige, haven, isen och tropikerna som ger en känsla för den makalösa biodiversitet vi har runt oss.

 4. En diger bok, men det är förvånansvärt få riktigt bra...
  Naturfotograf, 1 december 2013

  En diger bok, men det är förvånansvärt få riktigt bra bilder. Jag störs av den sotiga kontrasten och den alltför höga färgmättnaden i bilderna. Speciellt landskapsbilderna lämnar en hel del att önska. Behållningen är de gamla bilderna från Borneoexpeditionen.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Mattias Klum