Håkan på Ullevi (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2014-08-07
Upplaga
1
Förlag
Max Ström
Medarbetare
Leo, Patric (form) / Hansen, Paul (foto) / Erixson, Marcus (foto) / Carborn, Evelina (foto) / Tibell, Caroline (foto) / Stiller, Daniel (foto) / Sandin, Carl (foto) / Claesson, Peter (foto) / Maopoix, Niclas (foto) / Wikström, Jeppe (foto) / Leo, Patric (foto) / Isaksson, Stefan (foto)
Dimensioner
285 x 215 x 10 mm
Vikt
1125 g
SAB
Ijz Hellström, Håkan
ISBN
9789171263209
Håkan på Ullevi (inbunden)

Håkan på Ullevi

(20 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-08-07

Slutsåld

Den 7 juni 2014 skrevs svensk musikhistoria. Då klev Håkan Hellström upp på ett fullsatt Ullevi i Göteborg, med 69 349 personer i publiken - fler konsertbesökare än på någon annan konsert i Sverige.

I denna magnifika fotodokumentation får vi följa Håkan från morgon till kväll, genom dagens förberedelser och under kvällens konsert. Ett tiotal prisbelönta fotografer förevigade allt ur alla upptänkliga vinklar - även det som skedde bakom kulisserna. En unik dokumentation av en historisk kväll.

Jan Gradvall, Sveriges främste musikjournalist, skriver texten i denna unika skildring av en storslagen konsert.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Håkan på Ullevi. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En minnesvärd kväll
  Aidaho, 27 april 2015

  Ett härligt minne i bokformat och det går faktiskt uppleva kvällen igen, tack vare bilderna. Jan Gradvalls text blir ett fint komplement.

 2. Det finns bara en Håkan
  Janne A, 13 mars 2015

  Härligt bildkollage och trevliga kommentarer. För den som inte kunde uppleva Håkan på Ullevi är denna bok ett surrogat så gott som något. Bilderna berättar vad som händer och ger en inlevelse bara genom att bläddra sig genom sida för sida.

 3. Minnen!
  TG, 9 mars 2015

  Var själv där, vill tillbaka, längtar efter en lika mäktig upplevelse som den där kvällen. För alla som var där - perfekt ögongodis, för er som inte hade turen att vara där - en underbar bok som förmedlar magin!

 4. Underbara bilder
  Peter Ohlsson, 15 september 2014

  Fantastiska bilder från en fantastisk upplevelse. Fångat mycket känslor i fotografierna, både utifrån publiken och artisterna själva. För oss som var där blir detta en bok man kommer att gå igenom många gånger.

 5. Ett försök att fånga känslan - som lyckas!
  Oskar, 25 augusti 2014

  En magisk kväll på Ullevi som fångats skickligt och presenterats på ett inbjudande sätt. Inte så maffig i tryck och storlek, men fullt ut en bok att ta fram när minnet behöver uppdateras.

 6. Grymt bra bok!
  Henrik Mikael Johansson, 25 augusti 2014

  Fina bilder och bra text. Härligt minne för oss som var på Ullevi den magiska kvällen i juni. Men även andra kan säkert uppskatta boken också.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av författarna