Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2015-11-24
Upplaga
1
Förlag
Max Ström
Medarbetare
Leo, Patric (form)
Illustratör/Fotograf
Jesper Waldersten
Dimensioner
320 x 230 x 20 mm
Vikt
870 g
SAB
Hc.03
ISBN
9789171263575

POEM

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-11-24

Slutsåld

"Att det ska behöva ta tre år att skriva 63 dikter, ni säger att jag har så högt tempo". Så säger Waldersten inför släppet av sin nya bok POEM.

Hans tidigare böcker har blivit stora framgångar och hyllats av både recensenter och läsare. Med sin unika stil har han nu skapat sin första diktsamling. Skrivandet, som alltid varit en del av Walderstens skarpsynta illustrationer, ges här mer plats än tidigare och bild och ord uppgår i en egensinnig enhet. Genom att berätta på två plan samtidigt, i både text och bild, fördjupas hans absurdistiska universum och fram träder en mognare och allvarsammare konstnär än tidigare. Waldersten har här förfinat sitt uttryck till perfektion. Dessa poetiska samtidsbetraktelser vittnar om ett konstnärskap i snabb utveckling.

Samtidigt som boken utkom visades ett 20 tal av "POEM"s" originalverk på Svenskt Tenn i Stockholm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av POEM. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. För cyniker..
    Sanna, 9 juni 2017

    Om man tycker om Waldersten sedan innan, så gör man det inte mindre efter denna bok. Köp dock inte denna om du redan har "Walderstenen"

  2. Äntligen
    Mirre , 11 december 2015

    Walderstens Poem är härlig med hans speciella sätt att få oss att tänka på vad han egentligen menar. Illustrationerna är lika fantastiska som vanligt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jesper Waldersten