We Have a Dream (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
272
Utgivningsdatum
2016-11-30
Förlag
Max Ström
Medarbetare
Wiking, Albert (form) / Wiking, Albert (foto)
Dimensioner
317 x 235 x 37 mm
Vikt
2052 g
SAB
Inz Wiking, Albert,Ls
ISBN
9789171263667

We Have a Dream

(15 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2016-11-30

Slutsåld

Det här är inte en berättelse om helgon eller superhjältar - det enda som egentligen skiljer människorna i den här boken från andra är att de en gång reste sig ur bekvämlighetens soffa, trotsade sin rädsla och gick ut för att skapa förändring.

Nelson Mandela, Pussy Riot, Dalai lama, Patti Smith, Muhammad Yunus, Marina Abramovic, Richard Branson, Alek Wek, Annie Lennox och Ruby Rose är några av de mer än hundra aktivister, artister, fredspristagare, engagerade ungdomar och målmedvetna miljardärer som medverkar i boken. Deras berättelser är både gripande och tänkvärda, och deras röster inspirerar och belyser livets både mörka och ljusa sidor.

We Have a Dream är ett internationellt bok- och utställningsprojekt med porträtt tagna av Albert Wiking, en av Sveriges främsta fotografer. Oscar Edlund har intervjuat de medverkande och journalisten Daniel Rydén har skrivit texterna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av We Have a Dream. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra...
  Klas Gunnar Almqvist, 3 mars 2017

  Mycket bra och underhållande, fantastiskta bilder och gripande texter som tar tag i dig. Texterna som handlar om personerna på bilderna är mycket gripande och lärande.

 2. We have a Dream, gripande sammanställning
  Rolf Davidsson, 10 februari 2017

  Såg utställningen på Fotografiska, fint att ha alla intrycken kvar i en bok. Mycket läsvärd, många inslag är väldigt gripande.

 3. Inspirerande och vackert
  Sofia, 10 januari 2017

  Årets gåva 2016, och även 2017 tror jag. Fantastiskt fin, inspirerande, rörande och motiverande. Perfekt som present till egentligen vem som helst - förutom att man vill behålla den själv. Detta är en bok som kommer att stå framme hemma hos mig, och som jag kommer att återgå till, ofta.

Visa alla 3 recensioner