Svenska djur : 100 svenska arter och deras läten (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2018-05-02
Förlag
Max Ström
Dimensioner
280 x 280 x 27 mm
Vikt
1631 g
SAB
Ug
ISBN
9789171264145
Svenska djur : 100 svenska arter och deras läten (inbunden)

Svenska djur : 100 svenska arter och deras läten

(7 röster)
Inbunden Svenska, 2018-05-02
346
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
I den här boken presenteras hundra nordiska djur med bild, text och ljud. Allt från stora rovdjur som björn och varg till små växtätare som skogssork och ängsgräshoppa. Stort utrymme ges förstås till fåglarna som står för naturens vackraste och mest omtyckta ljud.

Fågelsång är ofta lätt att ta del av medan andra naturljud kan vara mer svårtolkade och svåra att upptäcka. Denna bok ger svar på många av frågorna kring naturens ljud och inspirerar till eget aktivt lyssnande ute i naturen. Med hjälp av bokens ljudmodul kan du med bara ett knapptryck höra rådjurets skarpa skall, bäverns plaskande svans, syrsornas stämningsfulla spelande, huggormens varnande väsning, näktergalens förtjusande sång eller fjällämmelns näpna pipande.

Boken är uppdelad i fyra bildrika kapitel med följande indelning: däggdjur, kräldjur/groddjur, insekter och fåglar. Varje art presenteras med faktaspäckade och personliga texter. Författaren och naturfantasten Jan Pedersen har tagit många av fotografierna och har själv spelat in hel del av ljuden. Kombinationen bild, text och ljud gör detta till en unik djurbok för hela familjen. Ett helt nytt sätt att ta del av Sveriges fantastiska natur.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Svenska djur : 100 svenska arter och deras läten
  2. +
  3. Fågelsång : 150 svenska fåglar och deras läten - kompakt utgåva

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fågelsång : 150 svenska fåglar och deras läten ... av Jan Pedersen, Lars Svensson (inbunden).

Köp båda 2 för 583 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jan Pedersen