Fågelsång : 150 svenska fåglar och deras läten (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Antal sidor
255
Utgivningsdatum
2019-08-26
Förlag
Max Ström
Medarbetare
Engblom, Mikael (form)
Illustratör/Fotograf
Lars Jonsson
Dimensioner
279 x 278 x 28 mm
Vikt
1649 g
SAB
Ugg.07-c
ISBN
9789171264695

Fågelsång : 150 svenska fåglar och deras läten

(26 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-08-26
393
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Detta är en helt unik fågelbok för hela familjen och alla naturintresserade. Här skildras våra vanligaste fåglar tillsammans med deras sång och läten! Koltrastens sång är en av de mest välbekanta och älskade ljuden. Talgoxens filande i vårvintern, bofinkens drillar i april och lövsångarens smäktande strof i majgrönskan känner du säkert också igen. Men andra visslingar, rop och kraxande läten kan vara svårare. Här får du möjligheten att stifta bekantskap med 150 svenska fågelarter och deras läten. Ljudmodulen gör det möjligt att höra fågeln samtidigt som du läser om den och ser på bilderna. Denna omarbetade utgåva av den klassiska boken 'Fågelsång' är helt illustrerad av Lars Jonsson, Sveriges främste fågelmålare, som också har skrivit de innehållsrika texterna. Här skildras de fåglar vi möter i trädgården, vid kusten, i skogen och fjällen. De utsökta akvarellerna, tillsammans med Lars Svenssons inspelningar, gör att varje fågel får liv och karaktär. Välkommen in i fåglarnas fantastiska värld!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Fågelsång : 150 svenska fåglar och deras läten
 2. +
 3. Fågelsång : 150 svenska fåglar och deras läten - kompakt utgåva

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fågelsång : 150 svenska fåglar och deras läten ... av Jan Pedersen, Lars Svensson (inbunden).

Köp båda 2 för 667 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Fågelsång : 150 svenska fåglar och deras läten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En underbar bok
  Minna Tuomi (Umeå), 5 januari 2021

  För alla åldrar och så inspirerande! En bok som kan läsas många gånger om... vackert tecknade bilder. Och informativ, lätt att bläddra i fågelsång

 2. Min 4-åring älskar den här
  Linn Keife, 11 september 2020

  Lite överraskande så är den här boken mest populär hos min 4-åring som nästan dagligen sitter och lyssnar på fåglarna. Tillräckligt lätt att hantera för en liten grabb. Fina bilder och tydligt ljud som går att höja och sänka.

  Bra kvalitet!

 3. underbar bok
  Kerstin Margareta Yman, 17 december 2019

  Underbar bok om du som vi har ett fågelbord utanför fönstret. Så intressant att läsa om de olika fåglarna och lära sig deras ljud. Nu vet jag vem som hälsar mig välkommen varje gång jag kommer för att fylla på med solrosfrön. Det är Talltitan!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna