Sticklingar, rötter & blad : handbok för att dela krukväxter (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2019-04-01
Förlag
Max Ström
Översättare
Sandra Medin
Medarbetare
Raxworthy, Erika (foto)
Dimensioner
240 x 160 x 25 mm
Vikt
707 g
SAB
Qe
ISBN
9789171264732
Sticklingar, rötter & blad : handbok för att dela krukväxter (inbunden)

Sticklingar, rötter & blad : handbok för att dela krukväxter

(5 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-04-01
209
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Det här är den heltäckande handboken som visar allt om att rota, gro och dela växter. På ett inspirerande sätt får vi se hur man tar sticklingar och planterar nya skott. Vi får också lära oss att dela växter vid rötterna och odla nya rotsystem i luften. Boken visar på ett enkelt sätt förökningsmetoder som passar alla krukväxter. Här finns också ekologiska roterande kompostrecept, smarta beskärningsmetoder och praktiska projekt som hjälper alla att bättre ta hand om och dela med sig av sina växter.

De senaste åren har intresset för krukväxter exploderat och många har upptäckt hur roligt det är att själva ta skott och dela sina växter med andra. Det är en helt organisk form av växtförädling och det finns nästan ingen bättre gå-bort-present än en välmående stickling.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sticklingar, rötter & blad : handbok för att dela krukväxter
 2. +
 3. 120 krukväxter : skötsel, odlingstips, inredning, inspiration

De som köpt den här boken har ofta också köpt 120 krukväxter : skötsel, odlingstips, inrednin... av Minna Mercke Schmidt (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Sticklingar, rötter & blad : handbok för att dela krukväxter. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Snygg ocg informativ
  Magdalena, 2 januari 2020

  Väldigt bra översikt över hur man förökar de vanligaste krukväxterna i ditt hem. Snygg design och härlig bok att ha och bläddra i både för ögat och informationsmässigt.

 2. Bästa och mest inspirerande handboken.
  Margaretha, 15 april 2019

  Det här är delningsekonomi när det är som bäst! Jag älskar att dela växer med mina vänner och jag trodde jag kunde det mesta. Men här finns ju så mycket mer. Heltäckande, massa inspiration och fakta. Älskar boken, Och så vacker!

 3. Om jag har väntat!
  Lovisa Wirström, 8 april 2019

  Alltså, wow! Fantastisk bok!! Den har inte bara intressanta tips för sånna som gillar sticklingar och krukväxter det är även en sjukt snygg bok! Bästa gå-bort-presenten om man inte kan skiljas från sina sticklingar, vilket också är en utmärkt present!! (Jag fick själv boken nu i veckan och vill sprida ordet överallt)

  Jag tror att den här boken även kan vara bra för nybörjare eller för att väcka intresse hos någon, det är verkligen en hjälpande handbok för växtdelning!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna

 • House of Plants

  Rose Ray, Caro Langton, Ro Co, Erika Rax

  Learn how to care for your succulents, cacti and air plants with this beautiful but practical guide to indoor plants. These gorgeous, fashionable plants are handsome, hardy and perfect for urban living and this comprehensive companion is all you n...

 • Plant it - love it!

  Caro Langton, Rose Ray

  Ein Leben mit Topfpflanzen ist zweifellos das bessere. Mithilfe dieses Buches kann jeder schnell lernen, wie man Ableger abtrennt, Ausläufer und Sprösslinge kultiviert, Pflanzen an den Wurzeln teilt oder die Bildung von Luftwurzeln anregt. Es werd...

Bloggat om Sticklingar, rötter & blad : handbok för ...