Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
239
Utgivningsdatum
2021-04-27
Förlag
Max Ström
Medarbetare
Holm, Johan (form)
Dimensioner
250 x 180 x 25 mm
Vikt
827 g
SAB
Nc.08
ISBN
9789171265425

Sverigesommar : 599 fantastiska semesterupplevelser runt knuten

(7 röster)  |   Läs 6 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-04-27
199
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ny utökad utgåva av den populära boken om det fantastiska semesterlandet Sverige! Stort fokus ligger på saker som går att göra utomhus. Här finns sköna sandstränder, härliga badklippor, storslagna skogar, hisnande utsiktsplatser och prunkande trädgårdar.

Klättra upp i fyrar, utforska grottor, besök världsarv och nationalparker. Övernatta i en trädtopp, på en båt eller under bar himmel. Ta chansen att prova något nytt: cykla dressin, åk timmerflotte, gå på takvandring, lär dig surfa, vandra med en alpacka - eller varför inte gå på skattjakt? Låt sommaren bli fylld av fantastiska upplevelser i Sverige. Boken är rikt illustrerad med hundratals inspirerande fotografier.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sverigesommar : 599 fantastiska semesterupplevelser runt knuten
 2. +
 3. Saudade : att längta bort och hem på samma gång

De som köpt den här boken har ofta också köpt Saudade : att längta bort och hem på samma gång av Henrik Brandão Jönsson (inbunden).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Sverigesommar : 599 fantastiska semesterupplevelser runt knuten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Perfekt när idétorkan slår till!
  Karin, 17 januari 2023

  Upptäckte platser och saker att göra vi annars inte sett. Passar för barnfamiljen som inte hinner planera men vill göra roliga utflykter!

 2. Härlig och inspirerande bok!
  Malin, 11 februari 2022

  Den här boken är en absolut pärla!
  Så roligt att upptäcka Sverige och inspireras till alla möjliga olika utflykter och aktiviteter.
  Den har också otroligt vackra bilder. Jag gillar även upplägget och den är rolig att slå i. Uppskattade särskilt kapitlen under Naturens själ!

 3. Inspirerande och kul
  Margaretha, 9 februari 2022

  Den här boken räddade vår sommar! Så mycket kul och annorlunda tips från hela landet. Den är tematiskt uppbyggd men det finns bra register landskap för landskap så det är lätt att hitta.

 4. Svår att överblicka geografiskt.
  Ingis, 1 oktober 2021

  Saknar geografisk indelning. Mkt svårt att hitta intressanta saker när man är på resa. Passar bäst att läsa hemma i förväg och anteckna vad man vill se under respektive rubrik.

 5. Uppskattad!
  Nils Örjan Cronström, 10 augusti 2021

  Finns faktiskt ett landskapsregister också om man är på väg till något speciellt ställe och vill veta vad som finns att göra i närheten!

 6. bra innehåll, extremt dåligt organiserad
  Henrik , 24 juni 2021

  om man gjort sig besväret att skriva om allt detta, varför organiserar man det inte efter landskap eller områden? Som det är nu är det tyvärr omöjligt att använda. Om jag vill hitta en strand så vill jag vill ju veta vad som finns i min närhet, inte var de tio finaste stränderna i sverige finns!

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av författarna