Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
302
Utgivningsdatum
2022-10-05
Förlag
Max Ström
Medarbetare
Engblom, Mikael (form)
Dimensioner
248 x 178 x 35 mm
Vikt
1115 g
SAB
Qgb
ISBN
9789171265722
Gäddbibeln (inbunden)

Gäddbibeln

(7 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-10-05
349
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Gäddbibeln Kan levereras innan julafton
Plötsligt! Ett par försiktiga ryck i reven innan ett våldsamt hugg som får hela spöt att böja sig och rullen att rusa. Har gammelgäddan äntligen huggit?

I regn och storm vid yttersta havsbandet, till solsken och stiltje i små båtar längs en vassrugg så står dom där. Entusiaster i alla åldrar. Kast efter kast i timmar under tystnad med förhoppning om att få fånga Esox Lucius, kungen under ytan. Gäddan gäckar.

Gäddbibeln är den första heltäckande boken sedan 70-talet om gäddan. En komplett lots för varje sportfiskare. Oavsett om du är nybörjare eller veteran. Här tar fiskeribiologen - och en av Sveriges största sportfiskeprofiler - Tobias Fränstam med oss på en fantastisk resa under ytan i jakten på svar. Flock eller revir. Djupt eller grunt. Klart eller grumligt. Gäddans sinnen. Insjö eller kustmiljö. Här återfinns gamla såsom nya fiskemetoder och redskap. Även omgivningsfaktorer som väder, vattenstånd, månfas, bananer i båten och gäddans fiender behandlas.

I den här spännande boken på 300 sidor, fylld av historier, djup kunskap, unika bilder, illustrationer och recept hittar du allt du behöver för att få det att plötsligt hända.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Gäddbibeln
 2. +
 3. Guldet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Guldet av Henrik Johnsson, Henrik Von Eckermann, Malin Baryard-Johnsson, Peder Fredricson (inbunden).

Köp båda 2 för 548 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Gäddbibeln. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. För mycket Fränstam
  Mikael Kindblom (Immeln), 7 november 2023

  och för lite Gädda. Inte en "bibel" i mina ögon. Generellt väldigt imponerad av Tobias stora kunskap i ämnet.

 2. Bra faktabok
  Lena, 10 april 2023

  Verkligen en bra bok för den som gillar fiske och natur och som vill lära sig så mycket som möjligt om gäddliv och gäddfiske. Packad med fakta. Otroligt välarbetad.

 3. Bästa presenten
  Margaretha, 24 november 2022

  Jag gav den här boken till min man, som bara älskade den. Som den sportfiskare han är har han läst den från pärm till pärm. Han säger att det är den bästa fiskebok han någonsin har läst. Kul att han blev så nöjd!

 4. Fler hugg
  Zz, 6 oktober 2022

  Denna bok beskriver gäddan, fisket och filosofin som gör fisket så intressant på ett fantastiskt sätt. En bok för både fiskare som oinsatta som ger en djupare inblick i varför just gäddan är så trollbindande som den är.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna