Skånska smultron : en bok om mysiga, annorlunda, roliga & vackra ställen i Skåne (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
109
Utgivningsdatum
2006-01-01
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Medarbetare
Bergström, Lina (form) / Kristenson, Åsa (foto)
Illustrationer
ill.
Dimensioner
215 x 150 x 15 mm
Vikt
240 g
SAB
Ncba
ISBN
9789171300324
Skånska smultron : en bok om mysiga, annorlunda, roliga & vackra ställen i Skåne (häftad)

Skånska smultron : en bok om mysiga, annorlunda, roliga & vackra ställen i Skåne

(1 röst)
Häftad Svenska, 2006-01-01

Slutsåld

Det här är en bok om ställen att uppleva och upptäcka i Skåne. Mysiga, annorlunda, roliga och vackra smultronställen som handplockats av författarna själva. Här ges tips på Skånes vitaste sandstränder, blankaste skridskoisar, svampsäkraste kantarellställen, hemtrevligaste caféer och promenadvänligaste stigar. En del av smultronen passar bra som utflyktsmål för en picknick, andra är ställen som severar mat eller fika av något slag, Alla har det gemensamt att de erbjuder upplevelser för många sinnen. Och så finns de i Skåne förstås!

Läs och bli inspirerad, plocka fram ditt upplevesestrå och börja samla Skånska Smultron du också!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Skånska smultron : en bok om mysiga, anno...

Övrig information

Skånska smultron är en bok om ställen att upptäcka och uppleva i Skåne. Om mysiga, annorlunda, roliga och vackra ställen att fara till när själen behöver en utflykt och samvetet en undanflykt. Här kan du läsa om utflyktsmål för de flesta tillfällen. När du vill cykla en runda med en vän, åka en sväng med en granne eller bara fara på safari med dig själv. När du ska busa med ett barnbarn eller när tjocka släkten behöver motion. Här ges förslag på de allra finaste och vitaste sandstränderna, den bästa skridskoisen, de svampsäkraste kantarellställena och de hemtrevligaste små badhotellen. En del smultron passar bra som utflyktsmål för en picknick, andra är ställen som serverar mat eller fika. Gemensamt för dem alla är att de erbjuder upplevelser för många sinnen. Till varje plats ges också en vägbeskrivning som gör det lätt att hitta dit.

I Skåne är det aldrig långt till ett smultronställe. Ha därför alltid boken nära till hands. Man vet ju aldrig när det drar i ratten nästa gång, och du får lust att göra en avstickare.