Syskonen Baudelaire box del 1-3 (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Syskonen Baudelaires olycksaliga liv
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
660
Utgivningsdatum
2005-02-01
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Översättare
John-Henri Holmberg
Originaltitel
The Bad Beginning; The Reptile Room; The Wide Window
Illustratör/Fotograf
Brett Helquist
Dimensioner
186 x 140 x 94 mm
Vikt
880 g
Antal komponenter
Box innehållande tre titlar
SAB
Hcee,u
ISBN
9789171300621
Syskonen Baudelaire box del 1-3 (kartonnage)

Syskonen Baudelaire box del 1-3

En olycksalig början; Den sorgsna sjön; Reptilrummet

Kartonnage Svenska, 2005-02-01

Slutsåld

De tre första förfärliga böckerna om Syskonen Baudelaire, vilka filmen är baserad på. Alla tre böckerna finns nu i en box!

Kära Bokläsare!

De här böckerna är mycket otrevliga. De berättar den tragiska historien om tre olyckliga barn. Syskonen Baudelaire, Violet, Klaus och Sonny, är både trevliga och begåvade men deras liv är fullt med olyckor och elände.

I den första boken ställs de tre syskonen inför en girig och motbjudande skurk, kliande kläder, en fasansfull eldsvåda, en elak sammansvärjning med planer för att stjäla deras pengar och kall gröt till frukost.

Den andra boken kan verka trevlig och hoppfull till en början, men låt dig inte luras av detta. Som du säkert redan har förstått leder även de lyckligaste stunderna i barnens liv till obehagliga händelser. Barnen är med om en bilolycka, stöter på en giftig orm, kommer i nära kontakt med en lång skarp kniv och återser en person de helst vill glömma.

Den tredje boken i serien kan mycket väl vara den mest olycksaliga av dem alla. Om du inte vill läsa en historia där barnen tvingas dechiffrera ett meddelande, navigera över en sjö med hungriga blodiglar, träffa en fruktansvärd skurk och en docka med namnet vackra Vera, kommer denna bok troligen att fylla dig med hopplöshet och förtvivlan.

Det är min plikt att skriva ner dessa otrevliga berättelser om syskonen Baudelaire, men det finns inget som hindrar dig från att köpa en trevlig bok med ett lyckligt slut istället.

Med största respekt,
Lemony Snicket
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Syskonen Baudelaire box del 1-3

Övrig information

Böckerna du har i din hand är mycket otrevliga. De berättar den tragiska historien om tre olyckliga barn, syskonen Baudelaire. Violet, Klaus och Sonny är både trevliga och begåvade men deras liv är fullt av olyckor och elände.
Boxen innehåller del ett, två och tre i serien om syskonen Baudelaries olycksaliga liv.