Dumpa honom! : han vill faktiskt inte ha dig (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2005-06-01
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Översättare
Tove Janson Borglund
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
He's just not that into you
Medarbetare
Carlsson, Peder (form) / Friberg, Marie-Louise (form)
Dimensioner
190 x 130 x 20 mm
Vikt
200 g
SAB
Dogb
ISBN
9789171300843
Dumpa honom! : han vill faktiskt inte ha dig (häftad)

Dumpa honom! : han vill faktiskt inte ha dig

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2005-06-01

Slutsåld

DUMPA HONOM!
av Greg Behrendt och Liz Tuccillo

Män som inte hör av sig, inte är redo för ett förhållande eller bara är intresserade av dig när de är berusade Dumpa dem. De är inte intresserade av dig. Då hade de inte betett sig sådär. Du är värd att bli lycklig med en man som älskar dig och som visar det! Det är lätt att hitta på ursäkter för en mans uppträdande, och dessutom kan dina väninnor i all välmening invagga dig i tron att han älskar dig. Men i boken DUMPA HONOM! går Greg Behrendt och Liz Tuccillo, konsult respektive författare till TV-serien SEX AND THE CITY, till botten med alla bortförklaringar och argument. Bokens budskap är enkelt: Du är värd bättre! Om mannen du är förälskad i inte ger dig den respekt eller uppmärksamhet som han borde så ska du dumpa honom. Du ska inte finna dig i ointresse eller dåligt bemötande! Och du ska sluta bortförklara hans dåliga uppförande. Dumpa honom och spara din energi och din kärlek till en man som förtjänar dig.

DUMPA HONOM! har länge legat 1:a på de amerikanska bästsäljarlistorna
och har hittills sålts i 1,9 miljoner exemplar! Oprah Winfrey har ägnat tre hela program åt boken och dess författare, tidningarna i USA skriver långa artiklar om fenomenet och författarna gästar de stora TV-showerna.

Greg Behrendt är komiker och har uppträtt som stand up-komiker på flera av de stora amerikanska TV-showerna, bland annat hos David Letterman och Conan OBrian och på The Tonight Show. Under tre säsonger var han konsult för Tvserien SEX AND THE CITY. Han är lyckligt gift och bor i Los Angeles med sin fru och dotter.
Liz Tuccillo är TV-manus- och pjäsförfattare och var huvudförfattare till SEX AND THE CITY. Hon har också haft pjäser uppsatta på Off Broadway-teatrar i New York. Liz Tuccillo bor i New York och provar sig fram i dejtingdjungeln.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Dumpa honom! : han vill faktiskt inte ha dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Aha-upplevelse!
    Lola, 1 oktober 2005

    Boken är en aha-upplevelse med mängder av skratt.

  2. Jättebra!
    Carmen, 23 september 2005

    Rolig, lättläs, mycket underhållande.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

Övrig information

Av teamet bakom TV-serien Sex and the City!

Män som inte hör av sig, inte är "redo för ett förhållande" eller bara är intresserade av dig när de är berusade & Dumpa dem. De är inte intresserade av dig. Då hade de inte betett sig sådär. Du är värd att bli lycklig med en man som älskar dig och som visar det!

Det är lätt att hitta på ursäkter för en mans uppträdande, och dessutom kan dina väninnor i all välmening invagga dig i tron att han älskar dig. Men i boken Dumpa honom! går Greg Behrendt och Liz Sex and the City, till botten med alla bortförklaringar och argument. Bokens budskap är enkelt: Du är värd bättre! Om mannen du är förälskad i inte ger dig den respekt eller uppmärksamhet som han borde så ska du dumpa honom. Du ska inte finna dig i ointresse eller dåligt bemötande! Och du ska sluta bortförklara hans dåliga uppförande. Dumpa honom och spara din energi och din kärlek till en man som förtjänar dig.

Dumpa honom! har länge legat 1:a på de amerikanska bästsäljarlistorna och har hittills sålts i 1,9 miljoner exemplar! Oprah Winfrey har ägnat tre hela program åt boken och dess författare, tidningarna i USA skriver långa artiklar om fenomenet och författarna gästar de stora TV-showerna.