Jagat byte (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Stephanie Plum (del 2)
Antal sidor
285
Utgivningsdatum
2005-06-01
Upplaga
2
Förlag
Damm förlag
Översättare
Molle Kanmert Sjölander
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Two for the Dough
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
160 g
SAB
Hce
ISBN
9789171301901
Jagat byte (pocket)

Jagat byte

Pocket Svenska, 2005-06-01

Slutsåld

Stephanie Plum är jagat byte i Janet Evanovichs andra roman. Stephanie , som vi lärde känna i Lovligt byte har fortfarande näsa för fara och leker än en gång med elden (= den sexige polisen Joe Morelli). Ska han lyckas förföra vår hjältinna? Kanske har han lärt sig något nytt knep han kan lägga till sin enorma charm. Men det kanske är Joe som är det jagade bytet, och inte Stephanie ...Efter att ha fått sparken som und erklädesinköpare på ett varuhus försörjer sig Stephanie numera på att vara prisjägare, och hon tvingas kämpa hårt för att kunna överleva på det nya yrket. Hon har väl inte precis blivit bättre på pistolskytte, men hon är en överdängare på att knäa skrev, backhandslag med handväsk an och att springa fort när det behövs. I Jagat byte tvingas Stephanie följa med sin mormor på hennes nya hobby: begravningar. Mormodern häv dar att det är enda möjligheten för henne att träffa människor i sin e gen ålder och någon måste ju skjutsa henne till begravningsbyrån ... M en medan mormodern skvallrar och tömmer buffébordet upptäcker Stephani e att det försiggår skumma saker bland kistorna och hon kastar sig av pur uttråkning in i ett hissnande äventyr. Som tur är har hon hjälp av en viss Joe Morelli.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Jagat byte

Övrig information

Stephanie Plum är jagat byte i Janet Evanovichs andra roman. Stephanie, som vi lärde känna i Lovligt byte har fortfarande näsa för fara och leker än en gång med elden (= den sexige polisen Joe Morelli). Ska han lyckas förföra vår hjältinna? Kanske har han lärt sig något nytt knep han kan lägga till sin enorma charm. Men det kanske är Joe som är det jagade bytet, och inte Stephanie ...

Efter att ha fått sparken som underklädesinköpare på ett varuhus försörjer sig Stephanie numera på att vara prisjägare, och hon tvingas kämpa hårt för att kunna överleva på det nya yrket. Hon har väl inte precis blivit bättre på pistolskytte, men hon är en överdängare på att knäa skrev, backhandslag med handväskan och att springa fort när det behövs.

I Jagat byte tvingas Stephanie följa med sin mormor på hennes nya hobby: begravningar. Mormodern hävdar att det är enda möjligheten för henne att träffa människor i sin egen ålder och någon måste ju skjutsa henne till begravningsbyrån ... Men medan mormodern skvallrar och tömmer buffébordet upptäcker Stephanie att det försiggår skumma saker bland kistorna och hon kastar sig av pur uttråkning in i ett hissnande äventyr. Som tur är har hon hjälp av en viss Joe Morelli.