Nedlagt byte (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Stephanie Plum (del 3)
Antal sidor
302
Utgivningsdatum
2005-06-01
Upplaga
2
Förlag
Damm förlag
Översättare
Molle Kanmert Sjölander
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Three to Get Deadly
Dimensioner
178 x 1 x 22 mm
Vikt
140 g
SAB
Hce
ISBN
9789171301918
Nedlagt byte (pocket)

Nedlagt byte

Pocket Svenska, 2005-06-01

Slutsåld

Prisjägare Stephanie Plum gör Trenton, New Jersey, osäkert igen! Nu j agar hon Trentons populäraste man, glass- och godisförsäljaren Mo Bede mier som inte har betalat sina trafikböter. Ingen fattar varför han gå tt under jorden, det var ju bara fråga om böter?!Men Mo döljer skumma hemligheter. Det är inte enbart godis i säckarna i Mos källare, och ty värr är det Stephanie som upptäcker den döda kroppen. Men med den farl igt attraktive Joe Morelli vid sin sida börjar Stephanie dra i ledtråd arna hon finner. Om inte mormor hade envisats med att hjälpa till hade det gått lättare, och om inte hennes frisör hade fått en kortslutning och färgat Stephanies hår orange hade det kanske till och med varit l ätt som en plätt ? men Stephanie ger sig inte, hon är tuff. Trentons t uffaste prisjägare ska nedlägga sitt byte!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Nedlagt byte

Övrig information

Prisjägare Stephanie Plum gör Trenton, New Jersey, osäkert igen!

Nu jagar hon Trentons populäraste man, glass- och godisförsäljaren Mo Bedemier som inte har betalat sina trafikböter. Ingen fattar varför han gått under jorden, det var ju bara fråga om böter?!

Men Mo döljer skumma hemligheter. Det är inte enbart godis i säckarna i Mos källare, och tyvärr är det Stephanie som upptäcker den döda kroppen. Men med den farligt attraktive Joe Morelli vid sin sida börjar Stephanie dra i ledtrådarna hon finner. Om inte mormor hade envisats med att hjälpa till hade det gått lättare, och om inte hennes frisör hade fått en kortslutning och färgat Stephanies hår orange hade det kanske till och med varit lätt som en plätt - men Stephanie ger sig inte, hon är tuff. Trentons tuffaste prisjägare ska nedlägga sitt byte!