Shoppa inte kärlek när du längtar (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2006-09-01
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Medarbetare
Hemmel, Marika (medf.)
Dimensioner
235 x 164 x 30 mm
Vikt
420 g
SAB
Dok
ISBN
9789171303295
Shoppa inte kärlek när du längtar (inbunden)

Shoppa inte kärlek när du längtar

Inbunden Svenska, 2006-09-01

Slutsåld

SHOPPA INTE KÄRLEK NÄR DU LÄNGTAR
av Benny Rosenqvist med Marika Hemmel

Den som älskar ditt hjärta bär det varsamt. BENNY ROSENQVIST

Det här är en annorlunda relationsbok som ger svar på alla dina frågor om din partner och dina vänner, men framförallt om dig själv. Boken lägger fokus på lösningarna och inte på problemen. För Benny Rosenqvist vill göra dig lycklig och han har en gudomlig verktygslåda. Som medial har han tillgång till erfarenheter från högre makter, men han har också gjort andliga hemma-hos-reportage hos tusentals klienter.
Benny menar att det inte finns några dåliga relationer. Alla relationer är bra därför att vi lär oss något av dem. Vi får insikter och utvecklas som människor. Tillsammans med journalisten och redaktionschefen Marika Hemmel berättar han om möten med människor, om tankar, upplevelser, känslor och livssituationer som du kan känna igen från ditt eget liv.

Hur ska jag hitta kärleken?
När någon ser länge in i dina ögon - då lyckas du inte gömma undan ljuset och glittret som leder till ditt hjärta.
Kan vi leva livet ut tillsammans?
Den som bär en annans hjärta är både rik och modig.
När är jag beredd att bli förälskad?
När hjärtat har varit kallt för länge så tillåter vi att det värms igen.

Benny Rosenqvist är frisör och medial. Han har tidigare skrivit boksuccén ÖVERLEVAREN tillsammans med Staffan Sjöberg. Där får vi ta del av Bennys traumatiska uppväxt, hans liv och mediala gåva.
SHOPPA INTE KÄRLEK NÄR DU LÄNGTAR är en annan typ av bok där Benny använder sin samlade livserfarenhet och sin humor för att ge konkreta relationsråd och förklaringar till situationer vi alla kan känna igen oss i. Benny är bosatt i Malmö.

Marika Hemmel är journalist och redaktionschef för skönlitteratur på Damm Förlag. Marika har tidigare
varit chefredaktör på Femina och hon är bosatt i Malmö med make och två barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Shoppa inte kärlek när du längtar

Övrig information

Den som älskar ditt hjärta bär det varsamt. Det här är en annorlunda relationsbok som ger svar på alla dina frågor om din partner och dina vänner, men framför allt om dig själv. Boken lägger fokus på lösningarna och inte på problemen. För Benny Rosenqvist vill göra dig lycklig och han har en gudomlig verktygslåda. Som medial har han tillgång till erfarenheter från högre makter, men han har också gjort andliga hemma-hos-reportage hos tusentals klienter. Benny menar att det inte finns några dåliga relationer. Alla relationer är bra därför att vi lär oss något av dem. Vi får insikter och utvecklas som människor. Tillsammans med journalisten och redaktionschefen Marika Hemmel berättar han om möten med människor, om tankar, upplevelser, känslor och livssituationer som du kan känna igen från ditt eget liv. Hur ska jag hitta kärleken?
När någon ser länge in i dina ögon - då lyckas du inte gömma undan ljuset och glittret som leder till ditt hjärta.
Kan vi leva livet ut tillsammans? Den som bär en annans hjärta är både rik och modig. När är jag beredd att bli förälskad? När hjärtat har varit kallt för länge så tillåter vi att det värms igen.