Gossip Girl 1 (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Gossip Girl (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2006-06-01
Upplaga
1
Förlag
Damm Förlag
Översättare
Carina Jansson
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Gossip Girl
Dimensioner
210 x 130 x 15 mm
Vikt
200 g
SAB
uHce
ISBN
9789171306364
Gossip Girl 1 (storpocket)

Gossip Girl 1

Storpocket Svenska, 2006-06-01

Slutsåld

GOSSIP GIRL
av Cecily von Ziegesar

Gossip Girl är den anonyma berättaren i böckerna om ett gäng privilegierade ungdomar som bor, lever och sover (ibland med varandra) på New Yorks Upper East Side.

GOSSIP GIRL tar oss med in i deras värld - en värld där alla är rika och vackra, där allting är fantastiskt och där svartsjuka och svek finns överallt. Invävt i historien får vi det senaste skvallret på sidor som är gjorda för att se ut att komma från webbsajten www.gossipgirl.net.

"Undrar du hur den rika halvan lever? Det kan jag berätta. Jag är en av dem.
S är tillbaka från internatskolan. Hennes hår är längre och ljusare. I hennes blå ögon finns en hemlighetsfull och mystisk blick. Om vi inte ser upp kommer S att bli lärarnas favorit, komma till partyt i den underbara klänningen som vi inte kunde bära upp, stjäla våra pojkvänner och helt enkelt förstöra våra liv.
Jag har koll på henne. Jag har koll på oss alla. Det kommer att bli ett händelserikt år. Det känner jag på mig."
GOSSIP GIRL

"Har du missat chiclit-serien GOSSIP GIRL? Lyckost dig, då har du en rad härliga böcker framför dig"
EBBA VON SYDOW, EXPRESSEN

"Sex and the City för en yngre publik"
TEEN PEOPLE
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Gossip Girl 1

Övrig information

Gossip Girl är den anonyma berättaren i böckerna om ett gäng privilegierade ungdomar som bor, lever och sover (ibland med varandra) på New Yorks Upper East Side. Gossip Girl tar oss med in i deras värld - en värld där alla är rika och vackra, där allting är fantastiskt och där svartsjuka och svek finns överallt. Invävt i historien får vi det senaste skvallret på sidor som är gjorda för att se ut att komma från webbsajten Gossip Girl.

Undrar du hur den rika halvan lever? Det kan jag berätta. Jag är en av dem. S är tillbaka från internatskolan. Hennes hår är längre och ljusare. I hennes blå ögon finns en hemlighetsfull och mystisk blick. Om vi inte ser upp kommer S att bli lärarnas favorit, komma till partyt i den underbara klänningen som vi inte kunde bära upp, stjäla våra pojkvänner och helt enkelt förstöra våra liv. Jag har koll på henne. Jag har koll på oss alla. Det kommer att bli ett händelserikt år. Det känner jag på mig.
Gossip Girl