Livets aviga och räta (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
367
Utgivningsdatum
2007-09-01
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Översättare
Kerstin Kennedy
Originaltitel
The Friday Night Knitting Club
Dimensioner
217 x 140 x 24 mm
Vikt
460 g
SAB
Hce
ISBN
9789171306487
Livets aviga och räta (inbunden)

Livets aviga och räta

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2007-09-01

Slutsåld

LIVETS AVIGA OCH RÄTA

av Kate Jacobs

En varm och sympatisk roman om kvinnlig vänskap och livet."Alla som kommer hit måste sticka. Men alla behöver inte använda garn ..."

Varje fredag träffas kvinnorna i garnaffären Walker & Daughter. En vana, en trygghet och ett andningshål. De är alla olika - här finns Anita som mist sin man, Peri som lämnat juridikstudierna för att designa väskor, förlagsredaktören KC som letar nytt jobb, Lucy som pliktskyldigt stickar en herrtröja utan att veta vem hon ska ge den till ... Och så Georgia, ensamstående mamma till tonårsdottern Dakota och den drivande kvinnan bakom garnaffären i de flotta kvarteren på Manhattan. Kate Jacobs skriver humoristiskt och bär på en brinnande passion för stickning! Varje kapitel har en rubrik som för tankarna till stickor, garn och nystan. Som läsare får du en längtan att själv börja sticka!

Kate Jacobs är journalist. Detta är hennes debutroman. Hon har nyligen flyttat till södra Kalifornien där hon bor med make och hunden Baxter. På hemsidan www.katejacobsbooks.com finns mer information samt en länk till www.walkeranddaughter.com, butiken där fredagsträffarna äger rum. "Pretty woman" Julia Roberts har tänt på sticktrenden och försäkrat sig om filmrättigheterna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Livets aviga och räta. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En feel good roman. Personligen är jag lite trött på...
    bonadea, 13 november 2013

    En feel good roman. Personligen är jag lite trött på denna slags böcker. Detta är en ok bok som går att läsa ifall man inte har något bättre för sig, det är ingen bok jag skulle rekommendera.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kate Jacobs

Bloggat om Livets aviga och räta