Hundens sju åldrar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2007-04-01
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Översättare
Anna Hermerén
Originaltitel
The Seven Ages of Your Dog
Dimensioner
252 x 195 x 25 mm
Vikt
1180 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789171307316
Hundens sju åldrar (inbunden)

Hundens sju åldrar

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2007-04-01
199
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
HUNDENS SJU ÅLDRAR
av Jan Fennell

De flesta hundägare har någon gång gjort det liknat sin valp vid ett trotsigt småbarn eller skakat på huvudet åt den äldre hundens egenheter. Precis som vi människor genomgår hunden olika faser i livet, vissa mer turbulenta än andra. I denna banbrytande bok identifierar hundexperten Jan Fennell för första gången hundens sju huvudsakliga utvecklingsstadier, från den unga valpens energiska livsglädje via de problematiska "tonåren" till "pensionärens" stilla förnöjsamhet. Klokt och kunnigt visar hon läsaren hur man på bästa sätt lotsar sin hund genom de specifika problem och utmaningar som kännetecknar varje fas.

Jan Fennell fi ck sitt internationella genombrott med bästsäljaren FÖRSTÅ DIN HUND. Hennes unika och revolutionerande metoder har gjort henne uppskattad och respekterad bland hundälskare världen över.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hundens sju åldrar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Världens bästa hundbok!
    Annica, 13 april 2015

    Världens bästa bok om hundar, deras språk och utveckling genom alla deras olika faser i livet. En bibel för den som vill lära sig kommunicera på hundars språk.

  2. fantastisk hundbok
    hundens bäst vän, 6 mars 2011

    Den bästa bok jag läst när det gäller hundfostran, vilket det inte riktigt är, utan mer hur vi ska leva med våra hundar. Här handlar det inte om hur hunden ska tvingas till lydnad utan hur vi ska lära oss att förstå deras språk. Med vänlighet, lugn och trygghet skapar vi ett gott samspel med hunden i en värld som är så komplicerad för den att förstå. Jag har fått en enorm hjälp i mitt arbeta med min hund att kunna testa dessa tips som Jan ger oss och verkligen se att det fungerar. Man behöver... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Hundens sju åldrar