Dumpa honom! : han vill faktiskt inte ha dig (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2007-06-01
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Översättare
Tove Janson Borglund
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
He's just not that into you
Medarbetare
Carlsson, Peder (form) / Friberg, Marie-Louise (form)
Dimensioner
178 x 110 x 13 mm
Vikt
120 g
SAB
Dogb
ISBN
9789171308597
Dumpa honom! : han vill faktiskt inte ha dig (pocket)

Dumpa honom! : han vill faktiskt inte ha dig

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2007-06-01

Slutsåld

Av teamet bakom TV-serien Sex and the City!

Män som inte hör av sig, inte är "redo för ett förhållande" eller bara är intresserade av dig när de är berusade - Dumpa dem. De är inte intresserade av dig. Då hade de inte betett sig sådär. Du är värd att bli lycklig med en man som älskar dig och som visar det!

Det är lätt att hitta på ursäkter för en mans uppträdande, och dessutom kan dina väninnor i all välmening invagga dig i tron att han älskar dig. Men i boken Dumpa honom! går Greg Behrendt och Liz Tuccillo till botten med alla bortförklaringar och argument. Bokens budskap är enkelt: Du är värd bättre! Om mannen du är förälskad i inte ger dig den respekt eller uppmärksamhet som han borde så ska du dumpa honom. Du ska inte finna dig i ointresse eller dåligt bemötande! Och du ska sluta bortförklara hans dåliga uppförande. Dumpa honom och spara din energi och din kärlek till en man som förtjänar dig.

Dumpa honom! har länge legat 1:a på de amerikanska bästsäljarlistorna och har hittills sålts i 1,9 miljoner exemplar! Oprah Winfrey har ägnat tre hela program åt boken och dess författare, tidningarna i USA skriver långa artiklar om fenomenet och författarna gästar de stora TV-showerna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dumpa honom! : han vill faktiskt inte ha dig. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Träffande!
    Mim, 12 november 2014

    Ska absolut läsas av den som känner att förhållandet inte ger vad man önskat. Den har hjälpt mig på vägen så läs den du kvinna som känner dig nonchalerad! Känns det så, så är det så!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna