Tunn Mörk Gräns (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2001-01-01
Förlag
Bra böcker i Malmö AB
SAB
Heq.01=c
ISBN
9789171333650
Tunn Mörk Gräns (inbunden)

Tunn Mörk Gräns

Inbunden Svenska, 2001-01-01

Slutsåld

En ensamstående mor har blivit fastspikad, våldtagen och dödad. Hennes excentriske beundrare Marc Renard utpekas som mördare och även om han blir friad i en rättegång tvivlar ingen på hans skuld. En kriminalinspektör beskylls för att ha lagt ut falska bevis. Annie Broussard blir involverad i den frigivne mannen, som i sin tur blir alltmer besatt av den unga vicesheriffen. Trots obehag måste hon hålla god min i sökandet efter ytterligare bevis.

Fler kvinnor utsätts för bestialiska våld- täkter. Annie Broussard finner att sanningen kanske inte är så enkel som hon och alla andra trott. Det ser ut som om Annie Broussard själv är på väg att bli nästa mordoffer. Det blir en komplicerad och farlig utredning innan hon slutligen står öga mot öga med den rätta mördaren.

Tami Hoag har placerat sin roman i södra Louisianas marskland där luften dallrar av hetta och fukt och undertryckta känslor. Efter många sidointriger bland annat en het kärlekshistoria går trådarna ihop och mynnar ut i en överraskande upplösning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tami Hoag

Bloggat om Tunn Mörk Gräns