Managementhandboken - leda, styra och utveckla
Fler böcker inom
Språk
Svenska
Antal sidor
298
Utgivningsdatum
2006-10-01
Förlag
SIS
Medarbetare
Bowin, Joachim (red.)
Dimensioner
250 x 175 x 20 mm
Vikt
840 g
SAB
Qba
ISBN
9789171626738
Managementhandboken - leda, styra och utveckla

Managementhandboken - leda, styra och utveckla

Svenska, 2006-10-01
379
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Den här boken vänder sig till chefer och ledare på alla nivåer i företag och andra organisationer. Management är ett centralt och viktigt kompetensområde för alla ledare. Boken hjälper dig att få ett helhetsgrepp om vad management är och att identifiera områden för vidare fördjupning och utveckling.

Författarens definition av begreppet management är kombinationen av att leda, styra och utveckla en verksamhet. Boken tar upp många frågor som chefer och ledare dagligen ställs inför. Genom att utarbeta strategier för att leda, styra och utveckla blir organisationen mer effektiv och konkurrenskraftig. I boken finns konkreta checklistor som tagits fram för att hjälpa dig i detta arbete.

Författaren Bengt Karlöf har mångårig erfarenhet inom området management genom olika roller i företag och organisationer. Han har bl.a. föreläst om management vid högskolor, universitet och ledarutbildningar. Idag är han verksam som konsult, föreläsare, seminarieledare och företagsledare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Managementhandboken - leda, styra och utveckla
  2. +
  3. Hormonell harmoni : den holistiska vägen till kvinnors hälsa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hormonell harmoni : den holistiska vägen till k... av Diamantis Koukouvinos (inbunden).

Köp båda 2 för 598 kr

Kundrecensioner