Inte alldeles ensam (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2010-06-30
Förlag
Bokförlaget Daidalos
Översättare
Sofie Wahlberg
Illustratör/Fotograf
Akin Duzakin
Dimensioner
235 x 125 x 10 mm
Vikt
300 g
SAB
Hcf
ISBN
9789171733122
Inte alldeles ensam (inbunden)

Inte alldeles ensam

Inbunden Svenska, 2010-06-30
119
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Det är första gången som Lars ska gå till skolan alldeles själv. Han bestämmer sig för att gåp baklänges, så att han kan se sin mamma och sitt hus så länge som möjligt. Det är inte lätt att komma i tid när man går baklänges, och vägen går genom den mörka skogen. När Lars hör ljud omkring sig, inser han att han inte är alldeles ensam.
»De suggestiva bilderna är vidunderligt vackra ...» /Sverker Lenas i DN

»Duzakin trampar på mjuka tassar förbi en animerad Tim Burton bakom en spöklik stubbe och skapar med kornig, suddig och softad stil en levande skog full av ansikten. En sagovärld som med sitt dunkelgröna mörker och sin drömlika stämning, sina Arkiv X-aliens, lyktgubbe-kentaurer och jättesniglar med lyse i pannan lika gärna kunde vara en djuphavsbotten som nordisk urskog.» /Hanna Höglund i Expressen

»Boken resonerar om att övervinna rädslor, som Jonatan Lejonhjärta säger till Skorpan: bara den som är rädd kan vara modig - ett klassiskt tema i barnlitteraturen. "Inte alldeles ensam" gör detta med ett säreget skimmer, ett magiskt laddat giftermål mellan realism och saga.» /Diana Holmberg i Hd
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Inte alldeles ensam
  2. +
  3. Administration 1 Fakta och uppgifter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Administration 1 Fakta och uppgifter av Sonja Westerblad, Mona Johansson (häftad).

Köp båda 2 för 788 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Constance Ørbeck-Nilssen

  • Vanishing Colors

    Constance Ørbeck-Nilssen

    As a young refugee girl takes shelter for the night, the world appears bleak.But as she starts thinking about her happy memories, she finds the courage tohope for a better future.