Spell Well B Elevbok (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
47
Utgivningsdatum
2007-01-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
260 x 210 x 5 mm
Vikt
180 g
ISBN
9789171799159

Spell Well B Elevbok

Häftad, Svenska, 2007-01-01
75 kr
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Stavningsträning på engelska.
Att stava rätt på engelska är inte lätt, vare sig du är infödd eller håller på att lära dig språket. I Spell Well ges eleverna struktur och många möjligheter att öva. Engelskan är ett av världens mest komplicerade skriftspråk och att stava rätt på engelska är en utmaning. Samma vokalljud kan stavas på flera olika sätt (see, sea, be) och "silent letters" som k i know, gh i night, f-ljudet kan stavas med gh (enough) osv. 
Det finns en del regler för hur man ska uttala ord om stavas på ett visst sätt i engelskan, men åt andra hållet är det värre - att veta hur man ska stava ett ord som uttalas på ett visst sätt. Det finns dock några regler och i Spell Well tar vi upp flera av dessa samt övar stavningen av de vanligaste "regellösa" orden. 
Alla kapitel inleds med en regelruta där det aktuella momentet presenteras. Därefter tränar eleverna, genom varierade övningar, på 12 ord som alla är exempel på den aktuella regeln. Korsord, rim, luckmeningar och ljudbilder är några exempel på de illustrerade övningstyperna. Sist i varje kapitel finns Nonsense Rhyme, som tränar uttal, och en kort engelsk-svensk ordlista.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Spell Well B Elevbok
  2. +
  3. In Other Words Lärarens bok

De som köpt den här boken har ofta också köpt In Other Words Lärarens bok av Jonas Olsson (häftad).

Köp båda 2 för 172 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Spell Well B Elevbok