Huden : rynkor, veck, prickar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Kvinnors Hälsa
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2009-10-09
Upplaga
1
Förlag
Gothia
Dimensioner
187 x 110 x 4 mm
Vikt
100 g
SAB
Vem
ISBN
9789172056459
Huden : rynkor, veck, prickar (häftad)

Huden : rynkor, veck, prickar

Häftad Svenska, 2009-10-09

Slutsåld

Varför får vi rynkor och veck? Och varför ska vi känna att vi måste göra något åt det? I boken beskrivs hur huden fungerar och hur den förändras under vår levnad. Vi får förklaringen till varför konturerna ändrar form och rynkor uppstår, men även hur vi bör sköta om vår hud och skydda den. Här får du veta mer om vanliga hudsjukdomar och vilka prickar du bör visa upp för läkare. Läs också om olika metoder att behandla hudförändringar och om de vanligaste skönhetsingreppen, förväntade effekter och risker.

Författare är Lennart Emtestam; inledningen har skrivits av Maria Bradley . Båda är specialister i dermatologi och venereologi och har lång erfarenhet av patientarbete och forskning.

Boken vänder sig i första hand till kvinnor i åldern 45 år och uppåt.

Om bokserien Kvinnors hälsa - må bra mitt i livet
I bokserien Kvinnors hälsa - må bra mitt i livet beskrivs olika ämnesområden ur perspektivet det naturliga åldrandet. Den är framtagen i samarbete med 1,6 miljonerklubben. Förhoppningen är att ökad kunskap ska leda till större förståelse för det egna jaget och en möjlighet att känna igen sig och njuta i en kropp som förändras.

I serien ingår:
- Huden: rynkor veck prickar
- Klimakteriet: hormoner sex livskvalitet
- Magen: irritation knip svullnad
- Rörlighet: skelett muskler leder
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lennart Emtestam

  • Hiss 13 : en kriminalroman

    Gösta Emtestam, Lennart Emtestam

    Mördaren städade noga upp efter sin slakt. Först rengjordes metodiskt operationsbordet och madrassen med ett alkoholbaserat desinfektionsmedel. Dessa ytor bearbetades uppifrån och ner. Organiskt material, spill och stänk tvättades bort. Allt som k...

  • Brunnen : en kriminalroman

    Gösta Emtestam, Lennart Emtestam

    Brunnen är en kriminalroman där två människor har hittats i en brunn i Lunde, en journalist och en polis. Mordutredarna Hjalmar Lund och Laleh Forss sätts på fallen. Sedan får man följa utredningen i Hälsingland, Ådalen och ibland i Stockholm. Des...

Bloggat om Huden : rynkor, veck, prickar