Att flaskmata (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
47
Utgivningsdatum
2015-01-13
Förlag
Gothia Fortbildning
Medarbetare
Hild, Anna (form)
Illustratör/Fotograf
Maria Källström
Dimensioner
210 x 150 x 5 mm
Vikt
100 g
SAB
Vha
ISBN
9789172059696

Att flaskmata

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2015-01-13

Slutsåld

Vilken bröstmjölksersättning ska jag välja?
Vilken flaska är bäst?
Hur gör man?

Det är många frågor som hopar sig när man ska ge sitt barn bröstmjölksersättning. Boken Att flaskmata hoppas kunna ge svar på de flesta frågor som uppstår vid flaskmatning. Du får råd om vilka olika flaskor och olika sorters modersmjölkersättning som finns på marknaden och hur man gör vid magproblem. Dessutom får du praktiska tips om bland annat hur man gör det enkelt för sig på natten, hur man gör när man är på resa och om var man kan söka ytterligare stöd.

Författaren Petra Jankov Picha har tidigare gett ut boken Att flaskmata på eget förlag. Detta är en nyutgåva, en reviderad och uppdaterad version av den förra boken. Boken blev väldigt uppskattad och omskriven när den kom ut 2011. Petra sitter med i Nationella amningskommittén, har skrivit för BVC-Rikshandboken och föreläst för BVC-sköterskor och MVC-barnmorskor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Att flaskmata. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra och informativ
    Carolina, 7 december 2015

    Bra informativ bok. Jag får känslan att författaren är erfaren och har stor egen kunskap inom området. Författaren är inte heller rädd för att ta ställning och rekommendera något. Olika alternativ beskrivs på ett bra sätt. Boken kortfattad och praktiskt inriktad. Går mycket fort att läsa. Lätt att slå på den fråga man själv är intresserad av. Täcker hela området på ett bra sätt. Tar även upp mycket kring att flaska bröstmjölk och alla frågor kring det. Mycket bra bok skriven på ett enkelt, pr... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner