Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
På rätt kurs
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2010-03-30
Förlag
Docendo
Dimensioner
242 x 173 x 12 mm
Vikt
400 g
SAB
Pubdbz Windows 7
ISBN
9789172079182
IT-stöd - Windows 7

IT-stöd - Windows 7

Spiral Svenska, 2010-03-30
549
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Boken kan tyvärr inte levereras innan julafton.
Läs ett provkapitel här >>

Det här är boken för alla som använder en dator på arbetsplatsen eller i hemmet. Boken ger dig kunskaper om hur en dator fungerar. Du kommer att få lära dig vad skillnaden är mellan hårdvara och mjukvara, men även utföra enklare installationer.

I boken går vi igenom olika typer av programvaror, så att du ska kunna bedöma och föreslå program som passar dig eller ditt företag. Du får veta vilka program som passar för olika uppgifter, och får även tips på hur du kan använda några program till uppgifter som du kanske inte tänkt på tidigare. Vi går också igenom några praktiska uppgifter som du troligtvis kommer att stöta på, som exempelvis bränna cd-skivor, packa och packa upp filer samt skapa pdf-filer. Vi tittar på olika typer av nätverk, både lokala nätverk, intranät och Internet. Du får en teoretisk genomgång av hur du planerar och bygger ett nätverk.

Boken är anpassad efter de riktlinjer som anges i Skolverkets kursplan för kursen IT-stöd, men lämpar sig lika bra för studieförbund, komvux, arbetsmarknadsutbildning, företagsutbildning eller självstudier. I boken har vi utgått från svensk version av Windows 7.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. IT-stöd - Windows 7
  2. +
  3. IT-stöd - Windows XP

De som köpt den här boken har ofta också köpt IT-stöd - Windows XP av Eva Ansell (spiral).

Köp båda 2 för 1098 kr

Kundrecensioner

Bloggat om IT-stöd - Windows 7