Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
På rätt kurs
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2011-03-10
Förlag
Docendo
Dimensioner
242 x 170 x 15 mm
Vikt
390 g
SAB
Pueb
ISBN
9789172079267
Illustrator CS5 Grunder

Illustrator CS5 Grunder

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Spiral Svenska, 2011-03-10
549
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I boken Illustrator CS5 lär du dig grunderna i att skapa illustrationer och objektgrafik för både tryck och multimedia. Du får en genomgång av vad vektorbaserad grafik är och går sedan vidare med det praktiska arbetet att skapa objekt och banor i programmet. Du lär dig att rita, omforma och gruppera objekt, rita linjer, skapa fyllningar, mönster, toningar och grafikformat. Du lär dig även mer om text- och ritverktygen samt om hur du skapar objekt för webbsidor. Boken kan användas för både pc och Mac.

I boken varvas teoridelar med steg för steg-beskrivningar som är lätta att följa. I tillämpningsuppgifterna får du arbeta självständigt och pröva dina nyvunna kunskaper. Övningsfilerna till boken laddar du ner utan kostnad från vår webbplats www.docendo.se.

Vår serie På rätt kurs är grund- och fördjupningsböcker där du genom att följa instruktioner lär dig viktiga funktioner i programmen. Teoridelar och övningar är sammanvävda och böckerna fungerar både för lärarledd undervisning och självstudier.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Illustrator CS5 Grunder
 2. +
 3. Word 2008 för Mac

De som köpt den här boken har ofta också köpt Word 2008 för Mac av Eva Ansell, Ulrika Nilsson (häftad).

Köp båda 2 för 988 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Illustrator CS5 Grunder. Sätt ditt betyg »
 1. en bra grundbok för dig med datorvana
  Ingrid Grönlund, 3 mars 2014

  Med mina förutsättningar, dvs jag har varit inne och försökt göra en del i programmet redan så jag är inte helt obekant med miljön, då är denna boken väldigt bra att gå igenom för att komma igång 'på riktigt'. Det finns bra övningar och tydliga instruktioner, men ibland med små felaktigheter tex dubbelklick istället för enkel, men det skulle kunna bero på programmets uppgradering. Uppställningen i boken är bra och det är enkelt att hitta det man söker.

 2. Lätt att förstå och pedagogiskt upplagd. Precis vad...
  Barbro Linnéa Frimodig, 17 april 2013

  Lätt att förstå och pedagogiskt upplagd. Precis vad jag sökte för att kunna fortsätta jobba med logotyper i Illustrator. Har flera böcker av samma författare.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Illustrator CS5 Grunder