Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
På rätt kurs
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2011-03-10
Förlag
Docendo
Dimensioner
242 x 172 x 15 mm
Vikt
280 g
SAB
Pubdz Photoshop
ISBN
9789172079427
Photoshop Elements 9 Grunder

Photoshop Elements 9 Grunder

Spiral Svenska, 2011-03-10
489
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Med programmet Photoshop Elements 9 hanterar du fotografier och andra bildobjekt. Antingen för att förbättra eller bara förändra på något sätt. Du lär dig att skapa mappar för att skapa en struktur för bilderna och hur du kan göra för att ännu lättare hitta utvalda bilder. När det är gjort är det dags att redigera bilderna. Då justerar du till exempel färg, kontrast, nyanser, skärpa, lägger på filter och effekter, tar bort detaljer, skapar fotoböcker och gallerier. Photoshop Elements ger dig flera bra alternativ för att skapa fina bildobjekt. Boken kan användas för både pc och Mac.

I boken varvas teoridelar med steg för steg-beskrivningar som är lätta att följa. I tillämpningsuppgifterna får du arbeta självständigt och pröva dina nyvunna kunskaper. Övningsfilerna till boken laddar du ner utan kostnad från vår webbplats www.docendo.se.

Vår serie På rätt kurs är grund- och fördjupningsböcker där du genom att följa instruktioner lär dig viktiga funktioner i programmen. Teoridelar och övningar är sammanvävda och böckerna fungerar både för lärarledd undervisning och självstudier.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Photoshop Elements 9 Grunder
  2. +
  3. Photoshop Elements 13 Fördjupning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Photoshop Elements 13 Fördjupning av Iréne Friberg (spiral).

Köp båda 2 för 1058 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Photoshop Elements 9 Grunder