Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
På rätt kurs
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2012-08-06
Förlag
Docendo
Dimensioner
245 x 170 x 10 mm
Vikt
343 g
SAB
Pubdz Photoshop
ISBN
9789172079830
Photoshop CS6 Grunder

Photoshop CS6 Grunder

(2 röster)
Spiral Svenska, 2012-08-06
541
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Photoshop är ett avancerat bildredigeringsprogram där du kan bearbeta och förbättra dina digitala bilder på en mängd olika sätt. I den här boken kommer du att få lära dig använda de viktigaste funktionerna i programmet, till exempel att markera och frilägga objekt, beskära bilder och arbeta med lager. I boken beskriver vi också hur du använder olika målarverktyg samt skapar övertoningar, former, skriver texter och använder olika stilar.

I Photoshop finns flera olika retuscheringsverktyg som du kan använda för att ta bort röda ögon och oönskade element i en bild. Du får bland annat lära dig att använda lagningspenseln, klonstämpeln samt de innehållsmedvetna verktygen för lagning, fyllning och flyttning. Vi tittar även på hur du kan göra olika justeringar i bilderna för att korrigera exempelvis färger, intensitet, kontrast, skuggor och högdagrar samt för att göra om en färgbild till svartvit. Boken kan användas för både pc och Mac.

I boken varvas teoridelar med steg för steg-beskrivningar som är lätta att följa. I tillämpningsuppgifterna får du arbeta självständigt och pröva dina nyvunna kunskaper. Övningsfilerna till boken laddar du ner utan kostnad från vår webbplats docendo.se.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Photoshop CS6 Grunder
  2. +
  3. Photoshop Elements 13 Fördjupning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Photoshop Elements 13 Fördjupning av Iréne Friberg (spiral).

Köp båda 2 för 1120 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Eva Ansell