Vart tar väckelsens folk vägen? : en studie av frikyrkligheten i de västvärmländska kommunerna Arvika, Eda och Årjäng (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Studia theologica Holmiensia (del 13)
Antal sidor
440
Utgivningsdatum
2006-02-01
Förlag
Artos & Norma Bokförlag
Medarbetare
Gunner, Göran (medf.)
Illustrationer
ill.
Dimensioner
215 x 143 x 28 mm
Vikt
700 g
SAB
Cks-cag,Cj-cn.46,Cj-cn.5
ISBN
9789172170841
Vart tar väckelsens folk vägen? : en studie av frikyrkligheten i de västvärmländska kommunerna Arvika, Eda och Årjäng (häftad)

Vart tar väckelsens folk vägen? : en studie av frikyrkligheten i de västvärmländska kommunerna Arvika, Eda och Årjäng

en studie av frikyrkligheten i de västvärmlänska kommunerna Arvika, Eda och Årjäng

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2006-02-01
239
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
  • Köp nu, betala sen med
Vart tar väckelsens folk vägen? skildrar frikyrklighetens utveckling med utgångspunkt från några församlingar i västra Värmland. Här redogörs för församlingsliv och medlemskap och de förändringar som skett fram till vår egen tid. Boken innehåller också skildringar från väckelsens historia och ett flertal missionshus och baptistkapell presenteras i bild. Centrala ämnen som tas upp är bl.a. Religion i världen och svensk frikyrklighet, Axplock från frikyrklighetens framväxt, Jerusalem i mitt Värmland och Nedgång men fortsatt omfattande engagemang.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vart tar väckelsens folk vägen? : en studie av frikyrkligheten i de västvärmländska kommunerna Arvika, Eda och Årjäng
  2. +
  3. Och på en enda kyrka : ortodox etik i ekumenisk dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Och på en enda kyrka : ortodox etik i ekumenisk... av Elena Namli (häftad).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vart tar väckelsens folk vägen? : en studie av frikyrkligheten i de västvärmländska kommunerna Arvika, Eda och Årjäng. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Snäv läsekrets

    Denna bok ingick i mina masterstudier, men annars inget eget val utifrån min egen religiösa horisont. Men de övergripande kapitlen om religion var mycket bra!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

Övrig information

"Vart tar väckelsens folk vägen?" skildrar frikyrklighetens utveckling med utgångspunkt från några församlingar i västra Värmland. Här redogörs för församlingsliv och medlemskap och de förändringar som skett fram till vår egen tid. Boken innehåller också skildringar från väckelsens historia och ett flertal missionshus och baptistkapell presenteras i bild. Centrala ämnen som tas upp är bl.a. Religion i världen och svensk frikyrklighet, Axplock från frikyrklighetens framväxt, Jerusalem i mitt Värmland och Nedgång men fortsatt omfattande engagemang.