Alban : popmuffa för små hundar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2018-04-12
Förlag
En bok för alla
Illustratör/Fotograf
Barbro Lindgren
Dimensioner
270 x 215 x 10 mm
Vikt
352 g
SAB
Hcf
ISBN
9789172217676

Alban : popmuffa för små hundar

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-04-12
66
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Om Alban och hans fantastiska hundliv, från den dagen han föds på den varma ängen tills den dag han dör. Men dessemellan hinner han leka mycket, hitta sin försvunna pappa, träffa Kärleken Melitta och själv få barn och barnbarn!

En underbar kultbok från 70-talet!

Barbro Lindgren, född 1937, är en mycket originell och personlig författare. Hon utbildade sig på Konstfack och Konstakademin.Alban : popmuffa för små hundar har hon både skrivit och illustrerat.

Röster om Barbro Lindgren:

"Hon har vidgat ramarna för vad man skriver om. Man vet aldrig vad det är som kommer, hon är vild i sitt skrivande och har mycket humor. För mig har det varit viktigt och utvecklande."

Eva Eriksson, barnboksillustratör och långvarig samarbetspartner

"Barbro Lindgren är ballast av alla hon har absolut gehör, man tror på var enda ord och hon får det personliga att bli allmängiltigt. Dessutom är hon en eminent tecknare."

Stina Wirsén, illustratör och tecknare

"Hon har gjort böcker i alla genrer och för alla åldrar med ett väldigt stort register när det gäller tankar och känslor. Hon har överskridit gränserna och varit en verklig föregångare."

Anna-Clara Tidholm, författare och illustratör

"Hon var först med att hålla ett konsekvent barnperspektiv, se på världen med barns ögon, att vara i femåringen. Min uppfattning är att hon startade den traditionen i Sverige. Att få illustrera hennes fantasirika texter är en stor gåva."

Pija Lindenbaum, barnboksskapare och samarbetspartner

"Hon har ett speciellt språk och att skriva för barn är en konst. Hennes texter lämnar utrymme åt bilderna och när man arbetar med henne får har man fullständig frihet."

Olof Landström, illustratör, animatör och samarbetspartner
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Alban : popmuffa för små hundar
  2. +
  3. Elsa Beskows sagoskatt. Trull

De som köpt den här boken har ofta också köpt Elsa Beskows sagoskatt. Trull av Elsa Beskow (inbunden).

Köp båda 2 för 145 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Alban : popmuffa för små hundar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Äntligen
    HuS, 11 mars 2019

    Albans resa från vaggan till graven är ett lysande epos i miniatyr. Jag läste boken för mina barn för trettio år sedan, och har länge letat efter den att läsa för barnbarnen. Nu finns den i nytryck. Lite mindre storlek, så som förlagen ofta gör vid återutgivningar, men annars precis vad jag saknat.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Barbro Lindgren