Borta! (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
18
Utgivningsdatum
2021-04-30
Upplaga
1
Förlag
En bok för alla
Illustratör/Fotograf
Matilda Ruta
Dimensioner
150 x 150 x 15 mm
Vikt
158 g
SAB
Hcf
ISBN
9789172218314

Borta!

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2021-04-30
87
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Var är skeden? BORTA! Nej, där är den ju. Och där är lilla skeden, och vispen och alla de andra kompisarna från kökslådan.

BORTA! är en spännande bok i välbekanta miljöer för de allra minsta, med text av Carin Wirsén och bilder av Matilda Ruta. Här tas vi med på ett vindlande äventyr som lockar till interaktion - mellan barn och vuxna, läsare och bok.

Carin Wirsén är specialpedagog och författare och är bland annat känd för böckerna om Rut och Knut. Hon har besökt tusentals barn på förskolor i en mängd olika typer av områden runt om i hela Sverige. Carin brinner för lekfullheten i språk och är en mästare på att få orden att leva och krumbukta sig!

Matilda Ruta är illustratör och formgivare. Hon har bland annat skapat böckerna om Ninna och har blivit nominerad till Augustpriset för den drabbande bilderboken Åka buss. Matilda är en linjernas och färgernas mästare som med säker hand kan besjäla både trägafflar och toarullar. Hon skapar en alldeles egen bildvärld som man gärna går lite vilse i, oavsett om man är liten eller stor!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Borta!
 2. +
 3. Maja hej

De som köpt den här boken har ofta också köpt Maja hej av Matilda Ruta (inbunden).

Köp båda 2 för 186 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Borta!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Söta illustrationer!

  Vad gör egentligen ens köksredskap när vi inte ser? Kanske är de ute på äventyr? En rolig pekbok med fina illustrationer!

  Vi får träffa ett helt gäng med köksredskap från den nedersta lådan i köket. Frågan är vad de ska hitta på för något; verkar som de ofta tappar bort varandra och får samla ihop sig när det är dags att hitta på roliga saker.

  En kul pekbok för de allra minsta!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna