Randori Judo - Kast, kontroll, grunder (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
174
Utgivningsdatum
2005-10-01
Upplaga
1
Förlag
Jure Förlag
Illustrationer
ill.
Dimensioner
260 x 190 x 13 mm
Vikt
500 g
Antal komponenter
1
SAB
Rbib
ISBN
9789172232334
Randori Judo - Kast, kontroll, grunder (häftad)

Randori Judo - Kast, kontroll, grunder

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2005-10-01
321
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Boken kan tyvärr inte levereras innan julafton.
Randori Judo är en utförlig och rikt illustrerad judobok med cirka 450 svartvita teckningar. Boken inleds med en historisk del, där man gårigenom tre viktiga shogunatperioder, fakta om samurajen, bushido, budo samt zenbuddismen. På detta sätt får man en bra känsla för judons ursprung. I boken visas grundutförandet till teknikerna i gokyo no waza och författaren går sedan grundligt igenom olika kontrings- och kombinationstekniker. I katame waza visas först fasthållningar samt hals- och armlås. I boken visas även frigörelse ur olika fasthållningar och avslutningsvis vändtekniker till olika kontrollgrepp. Boken är skriven av Anders Wiberg som har en mångårig erfarenhet av judo. Han är graderad till 3:e dan och har en gedigen bakgrund som instruktör. Randori Judo är lämplig som graderingsunderlag för kyugraderna och vänder sig till judoutövare på alla nivåer t.o.m. 1:a dan (svart bälte).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Randori Judo - Kast, kontroll, grunder
  2. +
  3. Judoboken - Från nybörjare till avancerad

De som köpt den här boken har ofta också köpt Judoboken - Från nybörjare till avancerad av Jan Stener, Christer Löfgren, Josef Macias, Wolfgang Biedron, Björn Nyberg (inbunden).

Köp båda 2 för 693 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Randori Judo - Kast, kontroll, grunder. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Tydliga teckningar och koncisa beskrivningar av kast,...
    Johan R, 20 december 2013

    Tydliga teckningar och koncisa beskrivningar av kast, fasthållningar och annat som är bra att ha inför planering av lektioner och för repetition av egna kunskaper och erfarenheter. Väl värd sitt pris och ett bra komplement till den info om judokast som går att hitta på nätet!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Randori Judo - Kast, kontroll, grunder

Övrig information

Randori Judo är en utförlig och rikt illustrerad judobok med cirka 450 svartvita teckningar. Boken inleds med en historisk del, där man går igenom tre viktiga shogunatperioder, fakta om samurajen, bushido, budo samt zenbuddismen. På detta sätt får man en bra känsla för judons ursprung. I boken visas grundutförandet till teknikerna i gokyo no waza och författaren går sedan grundligt igenom olika kontrings- och kombinationstekniker. I katame waza visas först fasthållningar samt hals- och armlås. I boken visas även frigörelse ur olika fasthållningar och avslutningsvis vändtekniker till olika kontrollgrepp.

Boken är skriven av Anders Wiberg som har en mångårig erfarenhet av judo. Han är graderad till 3:e dan och har en gedigen bakgrund som instruktör. Randori Judo är lämplig som graderingsunderlag för kyugraderna och vänder sig till judoutövare på alla nivåer t.o.m. 1:a dan (svart bälte).