Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Antal sidor
58
Utgivningsdatum
2012-04-27
Upplaga
1
Förlag
Jure Förlag
Medarbetare
Johansson, Carina (form) / Karlsson, Robert (foto)
Illustratör/Fotograf
Carina Johansson
Dimensioner
210 x 175 x 10 mm
Vikt
20 g
SAB
Qcaba,641.300832
ISBN
9789172234574
Mosa, mixa, mumsa : ekologisk barnmat (häftad)

Mosa, mixa, mumsa : ekologisk barnmat

(7 röster)
Häftad,  Svenska, 2012-04-27
146
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Mosa, mixa, mumsa : ekologisk barnmat Kan levereras innan julafton
Vilken typ av mat kan jag ge mitt barn? Vad kan mitt barn äta från 6 månaders ålder? Hur lagar jag enkel, nyttig och balanserad mat till små barn? Hur kan vi ge dem mat som är både god och hälsosam? Vad är fördelarna med ekologisk mat? Kan man frysa in maten? Det är säkert många föräldrar som ställer sig sådana här frågor. Så gjorde även Caroline och Pernilla när de började laga mosmat till sina barn.

Caroline och Pernilla träffades i mammagruppen och upptäckte snart att de hade flera gemensamma intressen. Barn, god och näringsriktig ekologisk mat och vikten av ett socialt liv, mitt bland alla måsten. Det gjorde att de snart fann sig tillsammans i köket där de experimenterade för att hitta recept som barnen älskade, som var näringsriktiga och ekologiska och som kunde frysas in så att man alltid hade mat snabbt tillhands. Resultatet blev en receptsamling som spred sig i umgängeskretsen och som nu nu även du kan ta del av. En bok som både kommer ge era barn god mat och underlätta i er vardag.

Boken är fylld av lättlagade, goda, ekologiska och näringsriktiga recept som med fördel görs i storkok. Recepten är anpassade till barn i 6-18 månaders ålder men är så goda att de kan avnjutas av både små och stora barn.

Det är inte svårt att Mosa, Mixa, Mumsa!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mosa, mixa, mumsa : ekologisk barnmat
  2. +
  3. Johanna Westmans Barnmat : Från mos till att äta själv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Johanna Westmans Barnmat : Från mos till att ät... av Johanna Westman (inbunden).

Köp båda 2 för 345 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »