Utvecklingssamtal : varför? hur?
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
HR-biblioteket
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2014-12-16
Upplaga
2
Förlag
Jure Förlag
Originaltitel
Utvecklingssamtal - ett strategiskt instrument för företagsutveckling
Medarbetare
Carlström, Åsa (form)
Dimensioner
214 x 155 x 12 mm
Vikt
217 g
SAB
Qbfbc
ISBN
9789172235519
Utvecklingssamtal : varför? hur?

Utvecklingssamtal : varför? hur?

Spiral Svenska, 2014-12-16
189
Skickas inom 2-5 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Utvecklingssamtal har inget egenvärde men rätt använt, kan det bidra till ett ökat engagemang och mer motiverade chefer och medarbetare. Denna utvidgade och reviderade utgåva innehåller praktiska checklistor och mallar med frågor för ett givande utvecklingssamtal.

Varför är utvecklingssamtalet ofta mer ett måste än ett vill?
De flesta av oss är nog eniga om hur värdefull återkommande vardaglig feedback på den egna arbetsinsatsen är för utveckling av såväl verksamhet som individer. Men är vi lika eniga när det gäller utgångspunkten och ramarna för återkopplingen? I vilken grad vilar den på personliga tolkningar och subjektiva grunder hos er? Har ni i din verksamhet ett forum för att kontinuerligt stämma av och följa upp:
* Varför organisationen finns?
* Vad verksamheten ska uppnå?
* Hur verksamheten vill uppfattas?
* Vilka värderingar verksamheten vilar på?

Rätt använt är utvecklingssamtalet ett strategiskt verktyg för verksamhetsutveckling. I boken får du tips och råd om hur du skapar konstruktiva och givande samtal. Samtal som syftar till att säkra upp att alla inblandade tar ett aktivt ansvar och har de förutsättningar som krävs för att bidra till såväl verksamhetens utveckling som sin egen. Utan tydlighet dränerat resultat...

Annica Galfvensjö är beteendevetare och välmeriterad konsult med tyngdpunkt på ledarutveckling, kommunikation, teamutveckling och konflikthantering. I sitt arbete, kombinerar hon evidensbaserad forskning med upplevelsebaserad pedagogik. Annicas böcker är insiktsfullt skrivna med tydligt praktiskt fokus.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Utvecklingssamtal : varför? hur?
  2. +
  3. Utvecklingssamtal - ett strategiskt instrument för företagsutveckling

De som köpt den här boken har ofta också köpt Utvecklingssamtal - ett strategiskt instrument ... av Annica Galfvensjö (häftad).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Annica Galfvensjö