Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2014-09-30
Upplaga
1
Förlag
Jure Förlag
Dimensioner
240 x 170 x 20 mm
Vikt
706 g
SAB
Qcabb,641.563
ISBN
9789172235786
Glutenfritt - gott och enkelt (inbunden)

Glutenfritt - gott och enkelt

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2014-09-30
269
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Glutenfritt - gott och enkelt är boken för personer med celiaki (glutenintolerans), för deras släktingar och vänner och för andra, som är intresserade av celiaki och glutenfri bakning. Här beskrivs på ett enkelt men ingående sätt celiaki, gluten och skillnaden mellan att baka med och utan gluten.

Boken är fullmatad med recept på många olika sorters matbröd - från hönökakor och korvbröd till knäckebröd, kavring och surdegsbröd. Här finns också recept på kakor, bullar, kex, pajer, pizzor, våfflor och frukostflingor. Boken kompletteras med många värdefulla tips om bakning och förklarande information om en mängd olika ingredienser.

Recepten i boken kan med lätthet följas även av personer, som i vanliga fall bakar med gluten. Kanske vill man överraska sin gäst med hembakat glutenfritt?

Margareta Elding-Pontén föddes i Lund 1966 och disputerade i kemi 1997. Hon har sedan sin celiakidiagnos för tio år sedan ett stort intresse för forskningen inom celiakiområdet. Med denna bok vill hon sprida både kunskap om celiaki och sin bakglädje med filosofin att matbröd ska vara saftigt, gott och hållbart. För det är enkelt att baka gott glutenfritt efter recepten i denna bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Glutenfritt - gott och enkelt
  2. +
  3. Bröd och kakor : baka utan gluten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bröd och kakor : baka utan gluten av Mekto Ganic (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Glutenfritt - gott och enkelt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Trevligt och inspirerande

    Saklig, trevlig och vacker receptbok. Författaren räcker ut en vänlig och hjälpande hand i konsten att kunna baka glutenfritt lättsamt och gott.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Glutenfritt - gott och enkelt