Vårda din plastbåt - Handbok: Renovering och underhåll (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2017-03-15
Upplaga
1
Förlag
Jure Förlag
Dimensioner
193 x 143 x 15 mm
Vikt
409 g
SAB
Prc
ISBN
9789172236493
Vårda din plastbåt - Handbok: Renovering och underhåll (häftad)

Vårda din plastbåt - Handbok: Renovering och underhåll

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2017-03-15
219
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vårda din plastbåt beskriver underhåll och renovering av glasfiberskrov, analyserar problemen med äldre plastbåtar och hur du kan komma till rätta med dem.

Boken beskriver i detalj hur man förebygger fuktinträngning och hur man renoverar skrov som redan skadats av fukt. Vårda din plastbåt behandlar också ämnen som plastbåtens uppbyggnad, vad man bör titta på vid köp av begagnad båt samt det årliga underhållet.

Björn Peter Behrens är föreläsare, författare och frilansjournalist inom ämnesområdena båtar och viner. Han har länge verkat som skadeinspektör och som konsult vid nybyggnation och renovering av båtar. I början av åttiotalet lanserade Björn Peter Behrens det så kallade West-systemet i Sverige. Han har också skrivit handboken Vårda din träbåt och för närvarande arbetar han med en ny bok om grekiskt vin. Den skall ersätta den förra, som kom ut för snart tjugo år sedan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vårda din plastbåt - Handbok: Renovering och underhåll
  2. +
  3. Vårda din träbåt - Handbok: renovering och underhåll

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vårda din träbåt - Handbok: renovering och unde... av Björn Peter Behrens (häftad).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vårda din plastbåt - Handbok: Renovering och underhåll. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Fullspäckad med nyttig information
    Lasse, 14 mars 2018

    Nu har jag fått svar på mina frågor. Även svar på många frågor jag inte vetat att jag borde ställt. En bok som alla ägare av en plastbåt borde ha. Drygt 200 sidor av ren kunskap, lättsamt skriven dessutom. Jag trodde jag visste mycket i ämnet men inser att det var väldigt mycket som jag borde ha vetat. Björn Peter Behrens! Jag är dig evigt tacksam!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Björn Peter Behrens

Bloggat om Vårda din plastbåt - Handbok: Renovering ...